پاسخ : تلیغات در سایت زیر با کمترین قیمت ممکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
رنک الکساتون بازدید خیلی کمتر از اون چیزی که ادعاش رو می کنید نشون میده
واقعا ؟
اگه به الکسا باشه که من میتونم با این سیستم های افزایش رنک 1 هفته ای 3 رقمی کنم رنک رو ! میخواید پسورد ویگذر رو بدم مشاهده کنید ؟ ( اگه قصد همکاری دارید )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P-R
واقعا ؟
اگه به الکسا باشه که من میتونم با این سیستم های افزایش رنک 1 هفته ای 3 رقمی کنم رنک رو ! میخواید پسورد ویگذر رو بدم مشاهده کنید ؟ ( اگه قصد همکاری دارید )
چقدر می گیرید رنک مارو سه رقمی کنید یک هفته ای؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
چقدر می گیرید رنک مارو سه رقمی کنید یک هفته ای؟
والا ما نامردی تو کارمون نیست ! برای کسی نمیتونم انجام بدم
وقتی رتبه سایت شما از طریق فیک 3 رقمی بشه حق سایت هایی مثل سایت ما که بدون تقلب این رتبه رو داره ضایع میشه
حتما میدونید که الکسا رتبه ها رو از طریق مقایسه میچینه ...
اما :
اگه بخواید بازدید واقعی بیاد تو سایتتون
من یک جایی تو سایت لینکتون رو میزارم که تضمینی روزی بیشتر از 100 نفر بیاد تو سایتتون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P-R
والا ما نامردی تو کارمون نیست ! برای کسی نمیتونم انجام بدم
وقتی رتبه سایت شما از طریق فیک 3 رقمی بشه حق سایت هایی مثل سایت ما که بدون تقلب این رتبه رو داره ضایع میشه
حتما میدونید که الکسا رتبه ها رو از طریق مقایسه میچینه ...
اما :
اگه بخواید بازدید واقعی بیاد تو سایتتون
من یک جایی تو سایت لینکتون رو میزارم که تضمینی روزی بیشتر از 100 نفر بیاد تو سایتتون .
اگر سه رقمی کردن رنک اونم یه هفته ای ممکن بود، نیاز نبود بنده از شما بخوام برام انجام بدید.
بهرحال الکسا معتبرترین مرحع برای بررسیه و بنده شخصا به جایی که رنک 6 رقمی داره تبلیغ نمیدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
اگر سه رقمی کردن رنک اونم یه هفته ای ممکن بود، نیاز نبود بنده از شما بخوام برام انجام بدید.
بهرحال الکسا معتبرترین مرحع برای بررسیه و بنده شخصا به جایی که رنک 6 رقمی داره تبلیغ نمیدم.
منظور من رنک ایران بود جناب !
به هر حال کسی شما رو مجبور نکرده ....