پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آمریکا تحویل خودکار -پنل ریبوت -شروع قیمت ها از 5.000
دوستان محترم اینجا جای دعوا نیست متاسفانه مجبورم گزارش بدم چون ربطی به موضوع نداره
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آمریکا تحویل خودکار -پنل ریبوت -شروع قیمت ها از 5.000
سرورتون از چه شرکتی هستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOOH007
سرورتون از چه شرکتی هستش؟
colocrossing
کولوکراسینگ آمریکا
پاسخ : فروش ویژه 7سرور- سرور مجازی آمریکا تحویل خودکار -پنل ریبوت -ssd -شروع قیمت ها از 5.000
رم 512
این پلان بخرم میتونم فایل 3 گیگ دانلود کنم اکسترکت کنم و روی اپلود بوی اپلود کنم
پاسخ : فروش ویژه 7سرور- سرور مجازی آمریکا تحویل خودکار -پنل ریبوت -ssd -شروع قیمت ها از 5.000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadfaraji
رم 512
این پلان بخرم میتونم فایل 3 گیگ دانلود کنم اکسترکت کنم و روی اپلود بوی اپلود کنم
بله میتونید دانلود و آپلود انجام بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadfaraji
یک سرور ازشون خریدم واقعا عالیه مخصوصا پشتیبانی عالی ممنون
سلام
نظر لطف شما هست
امیدوارم بتونم شما را همیشه همین طور راضی نگه دارم
موفق باشید
سلام دوست عزیز
هنوز آفر موجوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wapmaster
سلام دوست عزیز
هنوز آفر موجوده؟
سلام
بله موجود هست
ولی تعداد محدود هست
کارت صدای آنبورد فعال میکنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radio mrap
کارت صدای آنبورد فعال میکنین؟
کارت صدا جداگانه نصب کردیم به صورت آنبورد نیست سخت افزار مجزا نصب شده
در صورت نیاز از طریق تیکت اعلام کنید
فعال سازی کارت صدا هزینه جداگانه داره