فکر نمی کنم ایران سرور هم حرفی جز این زده باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر نمی کنم ایران سرور هم حرفی جز این زده باشه
همگی ما تا بحال بارها عبارت "کاسبان تحریم" را از بسیاری سیاستمداران و فعالان اقتصادی شنیده بودیم، اما چون معمولا چنین مواردی در مقیاس های بزرگ مالی کشور بروز می کند و در صنعت hosting خبر خاصی از آنها نبود درگیرشان نشده بودیم.
اما امروز ( و البته از چند روز گذشته ) همه ما رفتار زشت شرکت iranserver را مشاهده کردیم که با های و هوی اضافه و تلاش برای ترساندن کاربران هم از طریق سایت های خبری و هم از طریق ایمیل به تک تک آدرس های email موجود در whois دامنه ها سعی در ترساندن کاربران و جذب آنها سمت خود دارد.
واقعا برای چنین شرکت سطح پائینی متاسفتم که تنها برای چند هزار تومن سود روی یک دامنه که در نهایت سالی چند میلیون بیشتر نخواهد شد این چنین کاربران ساده را درگیر کرده اند.
تحریم ریسلو هر چه بود تنها متوجه فعالان هاستینگ بوده و نه کاربران جزء که تخصص خاصی ندارند و به سادگی در فهم مسائل دامنه دچار مشکل می شوند ولی به لطف سطح پائین فکری مدیران iranserver این مورد به اکثر کاربران نیز اطلاع رسانی شده در حالی که شرکت های هاستینگ می توانند خیلی ساده با شروع همکاری با ده ها registrar جدید بدون کمترین درگیری کاربر مشکل را رفع کنند، همانطور که سالها پیش با onlinenic و کمی هم resellerclub کردند.
بیزارم از کاسبان تحریم و به همه عزیزان گوشزد میکنم طبق قوانین ICANN و عرف بین المللی هر قراردادی که منعقد شده باشد شرکت سرویس دهنده موظف است تا آخرین روز سرویس دهی را انجام دهد فلدا برای بیشتر دامنه های چندین ماه فرصت جهت انتقال به registrar جدید وجود خواهد داشت.
به همه فعالان هاستینگ توصیه میکنم تلاش کنید به کاربرانتان آرامش دهید و آنها را درگیر جزئیاتی که لازم نیست نفرمائید
مشتاقم نظرات دیگر عزیزان هم صنفم را در مورد چنین رفتار سخیفی بخوانم.
الگوی ما حضرت خدیجه (ص) باید باشد که نه تنها از تحریم چیزی کسب نکرد که برای جلوگیری از اثرات شوم آن هر آنچه داشت برای رفاه امتش صرف کرد.
بنده هم قبلا گفتم فقط دامنه های نزدیک رو انتقال بدید و تمدید کنید
باقی دامنه ها تا ابد میتونید ببرید جای دیگه بدون مشکل
من شرکت یوکر رو پیشنهاد میدم
الانم در حال صحبت باهاشون برای گرفتن نمایندگی ازشون هستیم
حداقل یه چیزی داشته باشیم که مشکلی شد بتونیم منتقل کنیم
بیش از 800 دامنه در ریسلو داریم ریسلویی که مارو به زور بردند اونجا
سلام
گمانه زنی ها در این زمینه زیاد است
از اینکه دامنه ها غیر فعال نمیکنند درست است این کار اصلا منطقی نیست
اما این سرویس دهنده دیگر به ایرانی ها سرویس نمیدهد دامنه ها در این رجیسترار قابل تمید نیستند و ماندن در این سرویس دهنده اشتباه است
بهتر است منتقل شود