پاسخ : عملکرد نا مناسب و خلف وعدههای شرکت های هاستینگ
نقل قول:
از اینها بگذریم کسی نگفت که چه مدارکی باید ارائه دهم؟
هر مدركي كه ثابت كنه شما واقعا مشتري ايشون هستيد (مثل اسكن فيش يا ...)، ايميل ها يا موارد مرتبط با شكايت (تاپيك هاي قبلي بخش انتقاد رو مشاهده كنيد مشخص هست.)
بعد از اينكار با هماهنگي با يكي از مديران مثل(Amir , Vahid ,كلانتر ...) در صورت تاييد نسبت به ايجاد تاپيك اقدام كنيد.
دوستان منم الان وضع و حالم اینه:
http://metal-station.net/forum
3 روزه انجمنم داون افتاده هیچ اقدامی هم نشده
از یکی از کاربران همین انجمن هم گرفتم هاستینگم رو ولی هر یه ماه یه بار حداقل یه هفته بازی در میاره
تو تاپیکشون هم پست دادم که متاسفانه طبقه قوانین انجمن چون پست بالایی ندارم پستم اصلا معلوم نشد چی شد!
من خودم دیگه با این سوابق فکر نکنم نیازی به بازارگرمی یا خبراب کردن بازار کسی داشته باشم ولی این سومین هاستی هست که از کاربران این انجمن میگیرم ولی نمیتونم درموردش انتقادی کنم
MajidOnline P30World PersianTools
با سلام
عکس فیش مربوطه و ایمیلهای رادر در همینجا به پستهای داده شده متصل کنم تا در معرض دید همگان قرار گیرد یا برای شخص خاصی ارسال کنم؟
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
با مراجعه به لینک زیر میتوانید عکسی از اسکن فیش بانکی و ایمیل را که نشان دهنده مشتری هاست دیال بودن بنده است مشاهده کنید.
shopkeeper.ir/forum/showthread.php?t=2640&p=12376
با تشکر
سلام دوستان
متاسفانه چون قانونی نیست همین میشه
من شهریور پول دادم برای یکسال(سال دوم)ماه گذشته گفتن ارتقاع بده گفتم چشم
الان بعد یکماه میگه اصلا" برو بیرون اگه میخای روی هاستت یه سایت دیگه از نو راه اندازی کن ولی اینا نباشن !!
منطق رو میبینید:-$
از اینترنت و سایت و اینطور چیزا حالم بهم میخوره دیگه..:-$