بنده از ایشون سرویس دارم و کاملا راضی هستم پشتیبانی خوبی دارن اب تایم سرورهاشون هم عالی است
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده از ایشون سرویس دارم و کاملا راضی هستم پشتیبانی خوبی دارن اب تایم سرورهاشون هم عالی است
سلام سایتتون بالا نمیاد
سایت در دسترس است
صفحه سفارشات https://clients.parsvps.co/cart.php?gid=14
سلام
یک عدد سرور رم 3 گیگ سفارش داده شد ، پشتیبانی خوب اما کیفیت سرورها فوق العاده پایین. کسانی که سرعت دانلود یا کار کردن با vps براشون مهمه لطفاً دقت کنید که مثل من پولتون هدر نره ، چون چیزی به اسم عودت وجه هم توی این کمپانی (( معتبر )) وجود نداره .
تست سرعت دانلود از هتزنر با IDM :
( 12 مگابایت بر ثانیه )
فایل پیوست 36677
سلامنقل قول:
با سلام
مشتریانی که از سرورهای مجازی با رنج ای پی های 148.251.102 و 88.198.219 و 144.76.254 استفاده می کنند توجه نمایند در حال حاضر این سرورها از سمت دیتاستر با مشکل مواجه هستند . در حال پیگیری و رفع مشکل این سرورها هستیم . به محض حل مشکل از طریق ایمیل خدمت کلیه مشتریان اطلاع رسانی خواهد شد . حداکثر زمان پیش بینی شده برای رفع این مشکل 24 ساعت خواهد بود --------------- کلیه سرورها در حال انتقال به سرور جدید هستند . بعد از پایان عملیات انتقال اطلاعات از طریق ایمیل به کلیه کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
24 ساعت شد نزدیک 48 ساعت سایتتوت رو هم ک بستید
حداقل برای مشتریهای ثابتتون یک سرور موقت تامین کنید
من راضی بودم از نحوه سرویس دهی ایشون ولی فعلا در دسترس نیستن
همچنان منتظریم
24 ساعت از 72 ساعت هم گذشت
کیفیت سرور که افتضاح بود، بسته شدن سرور هم اضافه شد. معلوم نیست اطلاعات سرور چی شدن خدا می دونه :62:
parsvps.co که سروراتون دان شده و ناحیه کاربری را بستین تا راحت به د.ز.د.ی خودتون ادامه بدین لطفا پاسخگو باشید در غیر این صورت از مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.
تیکت که بسته شده سرور ها هم در دسترس نیستن انجمن وب هاستینگ هم شده محل ***ی و کلاه برداری افرادی همچون پارس وی پی اس ;)
اطلاعات سرور سی پنل ما مهم می باشد امیدوارم بفهمید و به جای اینکه به دروغ بگین 600 تا مشتری سرور مجازی داریم و کاربر گول بزنید به فکر سرویس دهی خوب باشید.
فایل پیوست 36718
فایل پیوست 36730
فایل پیوست 36721
فایل پیوست 36731
-----------------
فایل پیوست 36720
- - - Updated - - -
تلگرام هم که از ترس پاسحگویی حذف کردین
از مدیریان انجمن تقاضا دارم برای پیگیری ها بعدی لطفا این پست ها را حذف نکنند.
منتظر پاسخ دهی هستیم××