پاسخ : 📱 📞 فروش ویژه شماره مجازی دائمی آمریکا Google Voice فقط 12 هزار تومان 📞 📱
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seokaran.org
سلام
کاربرد این شماره ها دقیقا چیه ؟
و چه کاری میشه باهاشون انجام داد !
سلام
شماره مجازی دائمی امریکا هست، باهاش میتونید تو هر برنامه و سایت ثبت نام کنید، بصورت مادام العمر همیشه به شماره دسترسی دارید برای دریافت تماس، دریافت اس ام اس، تماس بگیرید و ....
پاسخ : 📱 📞 فروش ویژه شماره مجازی دائمی آمریکا Google Voice فقط 12 هزار تومان 📞 📱
سلام
هزینه های تماس به چه صورت هست؟
با آی پی ایران که مشکلی نداره؟
سلام
هزینه تماس به آمریکا و کانادا رایگان میباشد، برای سایر کشورها نیز میتوانید لینک زیر رو چک کنید
https://www.google.com/voice/b/0/rates
با آی پی ایران وارد شدنتون مشکلی نداره و اکانت بلاک نمیشه، فقط برای تماس بایستی با ای پی غیر ایران متصل شوید
اقا چطوری میتونم بهتون پیام بدم توی تلگرام مثل این که اکانتتون غیر فعال شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
اقا چطوری میتونم بهتون پیام بدم توی تلگرام مثل این که اکانتتون غیر فعال شده
سلام
خیر قربان مشکلی نداره، الان هم آنلاین هستم
ارادتمندم
نمیتونم به ایدی تون پیام بدم لطفا شماره تلفن بدین یا شما به من ارتباط برقرارر کنید
09394524880
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
نمیتونم به ایدی تون پیام بدم لطفا شماره تلفن بدین یا شما به من ارتباط برقرارر کنید
09394524880
ممنون
آی دیتون رو ارسال کنید لطفا
سلام
ID تلگرامتون درسته؟
درصورت امکان به من پیام بدید
قصد خرید شماره دارم
@MrTajik
ممنون
آقا لطفاً یه توضیح بدید چه طوری میشه تماس اس ام اس با این شماره ها دریافت کرد؟ مگر فیزیکی هستن؟ لطفاً به بنده یه توضیح بدید و اینکه اینا تضمینی هستن که فردا پس فردا مسدود نشن و مشکلی نداشته باشن؟