عزیز ، بهترین راه حل نصب nginx هست !
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز ، بهترین راه حل نصب nginx هست !
شما به چند گیگ هاست دانلود نیاز دارید؟
میشه توضیحی در مورد nginx بدین؟
و اینکه چه سودی برای من داره؟
از اونجایی که فایلها رو به صورت دائمی نمیذارم و فقط مختص چند روز هستن، فکر نمیکنم فضای خیلی زیادی لازم داشته باشم...
بیشتر برام این مهمه که از نظر پهنای باند و سرعت با مشکلی روبرو نشم...
لیست پلن های هاست دانلود:
Javan Server |
درخدمتیم...
ممنون از شما...
نگاهی به لیست پلنهاتون انداختم...
راستش زیاد با کلمه "نامحدود" میونه خوبی ندارم...!
چون هیچ چیز نامحدودی وجود نداره...
مخصوصا اگه اون کلمه در مورد پهنایباند به کار رفته باشه...
با احترام به سیاست کاری شما، شرکت هاستینگ قبلی سایتم هم امکانات نامحدود بهم داده بود و خب بعد از مدت خیلی کوتاهی، متوجه شدم که اون "امکانات نامحدود" خیلی زود به "امکانات فوقالعاده محدود!" تبدیل شدن...
.....................
البته نمیدونم که در این بخش تبلیغ مجاز هست یا نه ولی از دوستانی که هاست دانلود ارائه میدن، ممنون میشم منو با پیغام خصوصی مطلع کنن...
....................
هدفم از ایجاد این تاپیک هم بیشتر این بود که نظر دوستان رو در مورد اینکه چه هاست دانلودی مناسب سایتم هست جویا بشم...
و اینکه کلا قدرت یک هاست دانلود رو در چه مواردی باید جستجو کرد؟
1 ترابایت هارد داری بسته بابا میخوای چی کار کنی خوبه لینک ها هم چند روزه هست! مثل سایت من نیست که تو 3 روز 100 گیگ پر کردم:))
به نظر من هرچه قدر هم سخت افزار قوی داشته باشی ، باید Config و Optimize بشه سرور شما .
به نظر من 170 تومان برای همچین سرور زیاد هست .، خیلی هم زیاد
در این مورد به شرکتی که ازش سرور گرفتم هم تیکت زدم و این جواب رو به من دادن:
و در ادامه هم گفتن که در صورت گسترش کار، باید از سرور دیگهای که مناسب این مهم باشه استفاده کنم...نقل قول:
سلام
- دانلود یکی از مسائلی است که منابع بسیار زیادی را از سرور به خود اختصاص می دهد، اگر حجم این فرآیند گسترش بیابد، نیاز به استفاده از RAID و یا هارد های با سرعت بالا برای افزایش سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات خواهد بود.
- دقت نمائید که این امر لود سرور شما را افزایش داده و نیازمند این خواهد بود که همواره نسخه پشتیبان از اطلاعات خود را خارج از سرور نگه داری کنید.
موفق باشید
.....................
سوال من از دوستان اینه که سرور فعلی من از پس اینکار برمیاد یا نه؟
یعنی امکانش هست که در صورت استفاده از همین سرور و قرار دادن لینکهای مستقیم، سایتم با مشکلی روبرو بشه؟ (از نظر مصرف منابع سرور و داون شدن و ...)
در صورتی که کانفیگش نکنی و همین طوری لخت باشه 100 % به مشکل بر می خوری .نقل قول:
سوال من از دوستان اینه که سرور فعلی من از پس اینکار برمیاد یا نه؟
یعنی امکانش هست که در صورت استفاده از همین سرور و قرار دادن لینکهای مستقیم، سایتم با مشکلی روبرو بشه؟ (از نظر مصرف منابع سرور و داون شدن و ...)
سرور هر چه قدر هم قوی باشه باید Config & Optimize بشه .
WebServer مناسب این کار انتخاب بشه و ............. !
جدا از بحث قیمت سرور، من که در طی این سه چهار ماهی که از این سرور استفاده میکنم واقعا راضی هستم...
ولی خب شاید نظر شما هم درست باشه و قیمتش کمی زیاد باشه...
ولی در کل برای من قیمت زیاد اهمیتی نداره و مهم کیفیتی هست که باید داشته باشه...
و خدا رو شکر سرورش کیفیتی که میخوام رو تا حالا داشته...
..........................
در مورد Config و Optimize سرور هم آیا فقط یک بار احتیاج به اینکار هست یا اینکه مثلا به طور مداوم باید سرور رو Optimize کرد؟
و اینکه اگر شما اینکار رو میتونید انجام بدید، ممنون میشم هزینهش رو بفرمایید...