پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zafirous1939
سلام
من درحال حاضر از شما سرویس دارم. مشکلی که هست اینه که به شدت تحت اتک هست vps من. از ظهر تا بحال 9984 اتک ناموفق bruteforce از بیش از 200 آیپی مختلف
شما در این پست گفتین که فایروال دارین اما گویا آیپی که به من دادین شدیدا پابلیکه. راه حلی برای این مشکل دارین؟
با سلام
سوال بسیار مناسبی را مطرح کردید .
اگر تاپیک یا سایت را مطالعه کرده باشید ، در تمامی موارد ذکر شده است که این فایروال قابل مدیریت توسط کاربر میباشد .
ما هنگام تحویل سرویس و در سیستم اتوماسیون ، تمامی پورت های TCP / UDP را به صورت پیشفرض در حالت ازاد قرار میدهیم .
اگر در ناحیه کاربری بخش سرویس ها ، به کنترل پنل سرویس خود توجه کرده باشید ، پنلی با قابلیت های خیره کننده مشاهده خواهید کرد .
در یکی از پارت ها به نام " شبکه " شما دسترسی کاملی برای رول نویسی فایروال سرور خود دارید .
کار با این پنل و رول نویسی بسیار ساده بوده و در این راستا ، آموزش بسیار مناسبی فراهم شده است که میتونید مطالعه بفرمایید .
آموزش فایروال سرور های ابری
پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام لطفاً یک آی پی برای تست پینگ ارائه بدید
ارسال گردید .
دوستان توجه داشته باشند ، سرور ها در لوکیشن کانادا و در سرور روم اختصاصی پارس ایرانیک قرار دارند .
تنها تعداد محدودی از افر این تاپیک باقیست !
آفر سرور اختصاصی دارید؟ یا صرفا کلود کار میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darkc0d3r
آفر سرور اختصاصی دارید؟ یا صرفا کلود کار میکنید؟
امکان ارائه سرور اختصاصی در رک اختصاصی پارس ایرانیک با بروز ترین سخت افزار نیز فراهم میباشد .
نوع استفاده و میزان منابع مورد نیاز را ارسال بفرمایید تا افر مناسب تقدیم شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsIranic
نظر لطف شماست .
سرویس های ssd را برای سرویس هاستینگ پیشنهاد میکنم .
در صورت خرید از سرویس های ما برای کانفیگ از پیشنهاد ویژه برای کانفیگ 0-100 سرور بهره مند خواهید شد .
قیمت درایو ssd و هارد های hdِd با هم متفاوت میباشد .
چه میزان و از چه نوعی فضا نیاز دارید .
30-40 گیگ اس اس دی و 500 گیگ هارد معمولی و سیستم عامل ابونتو
سلام
چند تا سوال:
1.به کپی رایت حساسه یا نه؟
2.از تورنت میشه استفاده کرد؟ Seed هم میشه داشت؟
3.ویندوز سرور 2016 هم می تونید نصب کنید؟ چون تا حالا جایی ندیدم بیشتر از 2012 بتونن.
4.میشه من پلن اول با HDD رو به صورت تخفیف 25 درصدی قابل تمدید سفارش بدم؟ یعنی پلن اول با HDD که 20 هزار تومان در سایت نوشتید با تخفیف 25 درصدی که 15 تومان میشه خریداری و ماه های بعد تمدید کنم؟
استفاده فقط کارکرد شخصی مثل دانلود از تورنت و سپس انتقالش به سیستم خودم یا تست چند برنامه ASP.Net و... داره اما هیچ سایتی قرار نیست روش میزبانی بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
stallone
کد تخفیف جواب نمیده
با سلام
کد تخفیف تست شد و مشکلی نبود .
دقت داشته باشید که کد تخفیف برای پلان رم 1 گیگ و 2 گیگ اس اس دی ارائه شده است .
در صورتی که نیاز به پلان بالاتر دارید ، برای تخفیف ویژه به واحد پشتیبانی تیکت ارسال کنید یا از طریق ای دی تلگرام ، سیستم چت انلاین در ارتباط باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
سلام
چند تا سوال:
1.به کپی رایت حساسه یا نه؟
2.از تورنت میشه استفاده کرد؟ Seed هم میشه داشت؟
3.ویندوز سرور 2016 هم می تونید نصب کنید؟ چون تا حالا جایی ندیدم بیشتر از 2012 بتونن.
4.میشه من پلن اول با HDD رو به صورت تخفیف 25 درصدی قابل تمدید سفارش بدم؟ یعنی پلن اول با HDD که 20 هزار تومان در سایت نوشتید با تخفیف 25 درصدی که 15 تومان میشه خریداری و ماه های بعد تمدید کنم؟
استفاده فقط کارکرد شخصی مثل دانلود از تورنت و سپس انتقالش به سیستم خودم یا تست چند برنامه ASP.Net و... داره اما هیچ سایتی قرار نیست روش میزبانی بشه.
1- در باره کپی رایت در صورت ریپورت و ابیوز ما ما ملزم به پیگیری هستیم .
2- در باره تورنت بسیار کم ما به مشکل خوردیم ، کاربری داشتیم که چندین ماه تمدید داشته و بدون مشکل هم از ابن سرویس استفاده کرده .
ولی به صورت کلی با ارسال ابیوز ما تا 2 بار اخطار به کاربر خواهیم داد و بعد این دوره کاربر باید سرویس را منتقل کند .
3- امکان نصب وجود دارد ، ولی با توجه به نوع سیستم عامل باید پلان مناسب انتخاب شود .
4- مشکلی بابت تخفیف درخواستی وجود ندارد ، ولی بنده پیشنهاد میکنم از درایو اس اس دی استفاده بفرمایید ، تفاوت قیمتی چندانی ندارند .
با استفاده ای که ذکر کردید ، نباید مشکلی خاصی روی موارد 1 - 2 داشته باشیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__ERROR__
30-40 گیگ اس اس دی و 500 گیگ هارد معمولی و سیستم عامل ابونتو
پاسخ شما نیز در تیکت ارسالی داده شد .
:53:
سلام
واقعا کیفیت سرویس های ابری با سرویس های معمولی قابل مقایسه نیست .
ممنونم واقعا ازتون .
جدا از این موضوضع یک سوال هم داشتم :
ایا امکان ارتقا سرور هم وجود داره ؟
اگر جواب مثبته به چه صورت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n0ise
سلام
واقعا کیفیت سرویس های ابری با سرویس های معمولی قابل مقایسه نیست .
ممنونم واقعا ازتون .
جدا از این موضوضع یک سوال هم داشتم :
ایا امکان ارتقا سرور هم وجود داره ؟
اگر جواب مثبته به چه صورت ؟
با سلام
خرسندیم که توانسته ایم نظر شما را جلب کنیم .
بله - ارتقاء سرویس به صورت اتوماتیک به پلان های بالاتر میسر میباشد .
کافیست از طریق ناحیه کاربری - سرویس ها ، نسبت به ارتقاء اقدام کنید و یا از طریق تیکت اعلام بفرمایید تا این مورد برای شما پردازش شود .