پاسخ : کدوم نسخه از لینوکس رو برای لپ تاپ توصیه می کنید؟
تنها لینوکسی که من به همراه لپ تاپ آن هم اورجینال مشاهده کردم، Novel بود. که برخی مدل های Asus و Lenovo یک مقطع حمایتش کرده بودند. اگر هدفتان فراگرفتن لینوکس است، ماشین مجازی (VPS) قطعا گزینه بهتری برای شما است. با این وجود اوبونتو را نیز میتوانید در کنار ویندوز با کمترین دردسر و ریسک داشته باشید تا تجربیات لینوکسی خودتان را زیاد کنید.
شاید برخی از روی جو زدگی یا تعصب میان کل کامپیوترهاشون را لینوکسی می کنند، اما واقعیت این است، مادامی که هزینه دستیابی به ویندوز براتون مانند لینوکس است (در کشور ما) اصلا قیاس این دو مثل این است که بخواهیم بحث کنیم نان بهتر است یا گندم ؟! و شما در خانه کدامش رو مصرف دارید امروزه؟
اما از جهت دانش اندوزی و کسب تجربه قطعا با توجه به این که لینوکس ها پایدارتر، ایمن تر و متن باز هستند امتیازات غیر قابل انکاری در مقابل ویندوز یا مک برای مقاصد خاص دارند. معمولا آنجا که کاربر طرف سیستم غامل نیست و طرف سیستم عامل ما نرم افزارها باشند.
مثل مجازی سازی، هاستینگ، فریمورها و ... آندروید را یک استثنا باید دانست هر چند از نظر بنده اونجا هم کاربر در اصل با لینوکس درگیر نیست و نرم افزارها هستند که با سیستم عامل کار می کنند. البته این صحبت ها خاص تاریخ حاضر و گذشته است، شاید فردا جایگاه این سیستم عامل ها تغییر کرد.
به نظر بنده هم اوبنتو نصب کنید
سلام توزیعهای solus, antergos, Deepin و Manjaro از نظر کارایی و بصری جذاب هستند. میتونید آخرین نسخهٔ دسکتاپ اوبونتو را نصب کنید و به دلخواه دست به شخصیسازیش بزنید. نگاهی هم به http://distrowatch.com بیندازید که توزیعها و میزکارشون و... را مرتب کرده و توضیح داده. کسانی هم نماگرفت از میزکارشون در انجمن اوبونتو به اشتراک میگذارند بهتره نگاهی هم به اون سمت داشته باشید.
بهترین نسخه اوبونتوئه
مینت هم خوبه
دبیان هم میتونی نصب کنی اما برای شروع اوبونتو از همه بهتره
ممنون از تمامی دوستان، اوبونتو رو دانلود میکنم و صنب می کنم
تشکر از همگی
فقط روش نصب اوبونتو رو اگه دارین ممنون میشم منبع معرفی کنید
تشکر از همگی