پاسخ : کنترل ترافیک با prtg
با ککتی مانیتور کنید cacti
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با ککتی مانیتور کنید cacti
prtg بهتره و کاربرد بهتری داره
دوستان کسی هست تیم ویور بدم متصل بشه به سرور ویندوز و نحوه prtg رو بخش snmp رو انجام بده ببینم به چه صورته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slefx.ob
با سلام خدمت دوستان عزیز
تا جایی که اطلاع دارم برای کنترل ترافیک از طریق نرم افزار prtg باید snmp رو فعال کرد. اما snmp روی تک تک ماشین مجازی ها باید فعال کرد یا اینکه فقط روی مجازی ساز ؟
اگه فقط روی مجازی ساز باشه میخوام که یه آموزش ساده و کاربردی برای فعال سازی این قابلیت بگین. (از چگونه باز کردن کنسول ssh گرفته تا ... )
با تشکر :53:
سلام
با prtg بهتر هست و قابلیتهای خیلی فراوانی داره. شما برای مدیریت ترافیک هر سرور مجازی باید snmp رو بر روی اون سرور مجازی فعال کنید.
نحوه فعال سازی snmp در هر سیستم عامل به صورت جداگانه ای هست که میتونید با یه سرچ کوچیک بنا به نحوه فعال سازی snmp در فلان سیستم عامل توی گوگل آموزشش رو به راحتی انجام بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
one3erver
سلام
با prtg بهتر هست و قابلیتهای خیلی فراوانی داره. شما برای مدیریت ترافیک هر سرور مجازی باید snmp رو بر روی اون سرور مجازی فعال کنید.
نحوه فعال سازی snmp در هر سیستم عامل به صورت جداگانه ای هست که میتونید با یه سرچ کوچیک بنا به نحوه فعال سازی snmp در فلان سیستم عامل توی گوگل آموزشش رو به راحتی انجام بدید
دقیقا همینکارو کردم ولی موقع اضاف کردن سنسور snmp ارور میزنه که در صفحه قبل این تاپیک ارسال کردم