پاسخ : فروش هاست لینوکس ایران - استاندار- پربازدید - تخفیف همیشگی 50 درصد - کلودلینوکس - هارد پرسرعت ssd - لایت اسپید - سی پنل
تشکر 500 مگ هدیه اضافه شد
پاسخ : فروش هاست لینوکس ایران - استاندار- پربازدید - تخفیف همیشگی 50 درصد - کلودلینوکس - هارد پرسرعت ssd - لایت اسپید - سی پنل
الان هم سایت خودوتن دان هست هم تمام سایتهای هاست ایران و ارور دی ان اس میده . مشکل از چیه؟دستزسی نداشتیم گفتیم اینجا بیان کنیم.و ضمنا امکان پیام خصوصی ندارم متاسفانه که اینجا عنوان کردم
یکی دو ساعته مشکل پیش اومده
سایت منم بالا نمیاد، احتمالا مشکلی پیش اومده
فقط امیدوارم زودتر برطرف شه
سلام.
من تصمیم دارم از شما یک سرویس میزبانی اشتراکی برای یک سایت شرکتی معمولی خریداری کنم.
فقط بین سرور خارج و ایران موندم کدوم رو انتخاب کنم.اینم بگم که سئوی سایت خیلی برام مهمه و اینجوری که شنیدم اگر سرور سایت توی ایران باشه روی سئو تاثیر مثبت میزاره.لطفا راهنمایی کنید که به نظر خودتون کدوم سرویس رو انتخاب کنم ایران یا خارج؟؟
تاکید میکنم که سایت به منابع زیادی نیاز نداره و فقط بحث سئو مطرح هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bagbagoo
سلام.
من تصمیم دارم از شما یک سرویس میزبانی اشتراکی برای یک سایت شرکتی معمولی خریداری کنم.
فقط بین سرور خارج و ایران موندم کدوم رو انتخاب کنم.اینم بگم که سئوی سایت خیلی برام مهمه و اینجوری که شنیدم اگر سرور سایت توی ایران باشه روی سئو تاثیر مثبت میزاره.لطفا راهنمایی کنید که به نظر خودتون کدوم سرویس رو انتخاب کنم ایران یا خارج؟؟
تاکید میکنم که سایت به منابع زیادی نیاز نداره و فقط بحث سئو مطرح هست.
سلام
میتوانید در این خصوص با پشتیبانان فنی ما در ارتباط باشید
یک تیکت به بخش فنی ارسل کنید تا شما را راهنمایی کنند
https://clients.parsvps.co/submittic...tep=2&deptid=1