پاسخ : نوشتن همچین ربات تلگرام امکان پذیره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrania
شما انجام میدید یا کسی میشناسید انجام بده ؟
بله. داخل اسکایپ یا تلگرام در تماس باشید.
اگر به کامپیوتر دسترسی ندارید و میخواهید پرداخت های دست جمعی را با موبایل انجام بدید بهترین و ارزان ترین راه همان متصل کردن ربات تلگرام به اسکریپت cross ای که برای شما نوشته می شود است والی نوشتن ربات تلگرام اضافه کاری است و ضروری نیست و با یک پنل تحت وب متصل به اسکریپت مشکل شما برطرف خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrania
دوست عزیز شما نمیتونید انجام بدید دلیل بر مشکل ساز بودن یا نشدن کار نیست
خواهشن دوستان دیگ اگر نظری دارند ممنون میشم بگن
دوست عزیز اتفاقا میتونم انجام بدم ک دارم نظر میدم:)
بنظرم از نرمافزار هایی استفاده کنید که فیلد رو بصورت خودکار پر میکنن. بطور مثال وقتی به 1password اطلاعات حسابت رو بدی، بصورت اتوماتیک فیلد هارا پر میکنه.
یا حتی میتونی حساب افرادی که تراکنش بالا دارن ذخیره کنی و فقط شما مبلغ را وارد کنی.
و درصورتی که از مک استفاده میکنید 1password آپشن جالبی در آپدیت جدید اضافه کرده: https://goo.gl/yv0oNW
که مناسب شماس
Sent from my iPhone using Tapatalk
اسکریپت برای بانک پاسارگاد موجود هست
کپچا هم خودش میکنه
این اسکریپت برای سایت واسطه پرداخت استفاده میشده و وب سرویس داره
هزینهش بالا هست
سلام
براحتی قابل انجام است حتی از طریق ربات تلگرام که مثلا مبلغ و شماره حساب رو بهش بدی و از حساب شما به اون حساب واریز کنه فقط باید سایت بانک مورد نظرتون رو بدونم و چک کنم
برای تماس بامن : https://t.me/mortalkombat
یک سری افزونه برای فایر فاکس و گوگل کروم هست به اسم فرم فیل form fill میتونید اونا را نصب کنید تا اطلاعات شماره کارتتون را براتون ذخیره کنه و هر دفعه نخواهید بزنید و فقط کد امنیتی و مبلغ را بزنید یا چیزای غیر ثابت
بجای استفاده از ربات و ... کافیه در اینترنت بانک ، بانک مورد نظر به قسمت پرداخت دسته جمعی مراجعه کنید
فایل اکسل نمونه را دانلود کنید و طبق راهنما آنرا تکمیل کنید (لیست شماره حساب یا کارت ها + مبالغ و ...) و آنرا آپلود کنید
سریع و بدون خونریزی
یک سوال دارم خدمتت که چطوری اطمینان میکنی به برنامه یا هر چیز دیگه ای که خودت ننوشتی و میخوای اطلاعات بانکی توش بزنی ؟
من یه آدرس یاب داشتم جرات نکردم بزنم توی سایتم خودم دوباره همون رو مهندسی مع*** کردم که چیزی توی کداش وجود نداشته باشه حالا شما یهو حسابت خالی شد نیای توی این انجمن یا هرجای دیگه ای شکایت نامه بزنی
همین افزونه های پرکردن خودکار رو استفاده کن در مجموع از همه چی بهتر هست و از چیزی که داخل ایران نوشته میشه امن تر ( بی احترامی به کد نویسان عزیز اینجا نشه منظور اونها نیستن )