پاسخ : نیازمند سرور اختصاصی برای سایت ویدیویی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d-vahid
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
بعد از کش و قوسهای فراوان در بخشهای مختلف سایت برای تامین سرور سایتم تصمیم نهایی گرفته شد
خواهشی که دارم اینه که افرادی که توی این تاپیک حاضر میشن قبل از اینکه به فکر فروش سرور باشن به دید یک مشاور حاضر بشن و ملتمسانه خواهشمندم افرادی که فقط لینک سایتشون رو میذارن توی این تاپیک پاسخی ندن و افرادی که علاوه برتوان تامین سخت افزار توان مشاوره و همکاری دراز مدت دارند توی تاپیک پیشنهاداتشون رو ارایه بدن.
و اما بحث اصلی
سایت من یک سایت ویدیویی هست و یکسری عملیات از قبیل کانورت و آپلود ویدیو انجام خواهد داد پس منابع سرور رو برای این بحث در نظر داشته باشید،زبان برنامه نویسی من php و فریمورک لاراول و ffmpeg هست
این سایت هنوز راه اندازی نشده و صرفا یک اسکریپت نوشته شده و میخواد روی این سرور نصب بشه و رفع عیب بشه و بعد از رفع باگها تجاری بشه
طبیعتا با توجه به اینکه فعلا قرار نیست سایت به صورت تجاری کار بکنه و صرفا رفع باگ رو داریم هزینه ها برامون شدیدا مهمه
سروری که من میخوام در بدو کار با کمترین منابع ممکن باشه که تازمان پایان تست هزینه زیادی رو متحمل نشم اما چون نصب اسکریپت و کانفیگ اون شدیدا سخت هست نمیخوام بعد از پایان تست سرور رو عوض کنم! صرفا میخوام سرور رو ارتقا بدم و منابعش رو ببرم بالا
پس در واقع سروری که الان من میخوام سروری هست که منابع غیر قابل ارتقاش سطح بالا و قدرتمند باشند و سایر منابع که قابل ارتقا هستند بعد از تست جایگزین خواهند شد.
مورد بعدی اینکه در خصوص سرور ایران یا خارج از کشور هم با توجه به ماهیت سایت که ویدیو هست و مواردی همچون پهنای باند و ... نظرتون رو بفرمایید
پیشنهادات خودتون رو به صورت جامع و ریز داهل تاپیک یا پخ اعلام فرمایید
باتشکر
با سلام وقت بخیر
سرور اختصاصی حرفه ای و با کیفیت بالا از دیتا سنتر لیزو وب هلند :
2x Intel Hexa-Core Xeon E5-2620
HP DL380pG8
6 cores/CPU
64GB DDR3 RAM
8x2TB SATA2
10 TB traffic
AMS-01 datacenter
Instant delivery