پاسخ : مشکل آنلاین شدن تلگرام وقتی آنلاین نبودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
تلگرام کلا مشکل داره. منم یکی از دوستام آف میشه ولی 30-35 دقیقه بعد آف میزنه! حتی جلوی خودم تلگرام آن شد، تلگرامو بست نتش رو هم خاموش کرد، تا 30 مین بعد هنوز آنلاین بود. تلگرام مشکل داره
این حالت که شما میفرمایید برای منم پیش میاد حالا نمیدونم از گوشی یا از خود تلگرام هست ولی زمانیکه روی پروفایل کاربر میزنم آخرین زمان رو لود میکنه و درست نشون میده
منم گاهی این مشکل و دارم. متاسفانه ... ما که به عنوان باگ ریپورتش رو دادیم.
--------------
كاش مدير عامل تلگرام ميفهميد اين مشكل آنلاين موندن بعد از اينكه آفلاين شدى چه دهان هایی از مردان سرزمينم نابود میکنه و درستش ميكرد.
× جاجو ×
از داخل multitasking میبندید تلگرام رو؟
اوایل خیلی زیاد بود وگاهی اوقات برای بنده هم پیش آمده بود حتی با اینترنت ثابت adsl، شاید ارسال دیر هنگام دیتا به سرور های تلگرام باشه.
نه - اولین بار هست این مشکل پیش اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gh-Moradi
این حالت که شما میفرمایید برای منم پیش میاد حالا نمیدونم از گوشی یا از خود تلگرام هست ولی زمانیکه روی پروفایل کاربر میزنم آخرین زمان رو لود میکنه و درست نشون میده
موضوع عجیب اینه که از طرف من اوکیه! از طرف مقابل آنلاین میمونه و برای همه کانکت هاش هم همینطوریه. آدم قاطی میکنه کی هست کی نیست :))
سلام
تلگرام را از رم گوشی پاک کنید و از حالت اماده به کار خارج کنید این مشکل برطرف میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
نه - اولین بار هست این مشکل پیش اومده
عزیز کلی زندگی بهم ریخته کلی دوستی ها از هم پاشیده شده :-< از اولین ورود تلگرام وجود داشت شاید شما روش حساس نبودین