هاست اشتراکی شروع کنید ، 10000 بازدید چیزی نیست دوست من که بخواهید سرور بگیرید براش ، از یک شرکت معتبر و قدرتمند هاست اشتراکی دریافت کنید بهتر هست در حال حاضر
نمایش نسخه قابل چاپ
هاست اشتراکی شروع کنید ، 10000 بازدید چیزی نیست دوست من که بخواهید سرور بگیرید براش ، از یک شرکت معتبر و قدرتمند هاست اشتراکی دریافت کنید بهتر هست در حال حاضر
والله ما الان با +100 هزار بازدید روزانه هاست اشتراکی داریم خیلیم خوب جواب میده...هزینه الکی برای وی پی اس و سرور اختصاصی ندید
البته شما که با +100 هزار بازدید هزینه هاست اشتراکی میدید و سایت دانلود هم دارید مسلما هزینه یک سرور قوی یا چند سرور متوسط رو طبق قاعده باید بدید تا مشکلی نداشته باشید روی هاست اشتراکی !
خوب شما داری 100 به بالا پول منیجر حرفه ای بدی(نه اینایی که میان اینجا میگن 80 ، 100 ، 200 و آخرشم هیچ کاری نمیکنن)؟ یا 200 تومن به یه سرور برا دانلود؟ میدونی اصلا سرور دانلود باید چه مشخصاتی داشته باشه،حاضری مشکلاتی که در آینده پیش میاد رو خودت حل کنی ببخشید اینجوری میگم علم و تواناییشو داری؟ضمنا من برا 200 گیگ چقد هزینه میدم شما میدونی؟
100% تائید میشه !
این ها همش حدس و گمان هست که بازدید فلان قدر میشه !
من هم یک زمان میگفتم بازدید سایتم بناست 10.000.000 روزانه باشه ! مگه شد !
همش حدس و گمانه ؟
شما با هاست اشتراکی شروع کنید ، 9-12 ماه کار کنید اگر دید جوابگو نیست ، به سرور اختصاصی مهاجرت کنید :)
بله درسته
اگر نظر من رو میخواید، تا 1 سال دیگه هم به vps نیاز نخواهید داشت
هاست اشتراکی بگیرید، در عوض هزینه ای که میخواستید برای سرور یا vps بدید خرج تبلیغات و پیشرفت سایتتون کنید