رتبه دهیش فوق العاده جالبه
وبسایت تامین اجتماعی با ادرس http://www.tamin.ir رو ببینید
امار بازدید امروزش ٤١١١ و رتبه 37 ایران رو داره
اونوقت سایت ما با 9000+ بازدید رتبه 8000 ایران
نمایش نسخه قابل چاپ
رتبه دهیش فوق العاده جالبه
وبسایت تامین اجتماعی با ادرس http://www.tamin.ir رو ببینید
امار بازدید امروزش ٤١١١ و رتبه 37 ایران رو داره
اونوقت سایت ما با 9000+ بازدید رتبه 8000 ایران
بله اگه نصب کنید تولبار را
http://niromandan.blog.ir/post/45/%D...B1%D9%88%D9%85
درود
مبنا رو ایندکس گوگل بزارید الان رنک الکسا چه تاثیری داره؟
قبلا رو مد بود ولی جدیدا نه
بله شاید هم از مرورگرش استفاده می کنه
هر محصولی که برای گوگل هست مطمئنا ابزاری برای جمع کردن آمارش استفاده می کنه
- - - Updated - - -
این سایتی که دادید
چه شخصیت هایی داخلش جواب دادن؟
آیا از مدیران یا برنامه نویسان الکسا آمار دادن؟
ببینید مبنا رو کاملا عقلانی فکر کنید
چه شیوه ای برای محاسبه جز تولبار داره؟
البته حرف شما درسته اما همه چیز نیست.
در مقاله ای خوندم که الکسا جدیدا هوشمند تر شده. به عبارتی رتبه بندی هارو بر اساس موضوع وب سایت انجام می ده.
به طور مثال یک سایت خدماتی با 500 ورودی روزانه شاید رتبه ای حدود 5 هزار داشته باشد اما یک سایت تفریحی ، موزیک ، فیلم و.. با 2000 ورودی گوگل روزانه همان حدود رتبه 5 هزار داشته باشد.
البته
بنده صحت این متن رو تضمین نمی کنم. لینک منبع رو هم در حال حاضر ندارم. اما دور از انتظار نیست چنین عملکردی از الکسا.
شما نظرتون چی هست؟
سخنان غیر علمی زیادی اینجا به چشمم خورد که بهشون اشاره نمی کنم چون صرفا بحث از مسیر خودش خارج خواهد شد. بنده صرفا سوالات متداول در خصوص الکسا رو پاسخ میگم.
الکسا خوب است یا بد؟
بستگی به نوع استفاده و مقصود شما دارد.
الکسا آمارش اشتباه است؟
خیر فقط مثل هر سیستم دیگری الکسا نیز تلرانس دارد و مطلق نیست اما معناش اشتباه بودن آمارش نیست.
مبنا محاسبات الکسا چیست؟
ظاهر و گفته خودش:
تعداد بازدید صفحات، مدت زمان آنلاین بودن، تعداد بازدید کننده از وب سایت که از طریق تولبار جمع آوری می شود و با یک فرمول خاص رفع خطا می شود.
نکته: الان چند سالی هست که الکسا فقط برای 2 مرورگر کروم و فایرفاکس تولبار دارد.
حقیقت و شایعات پیرامونش:
شایعات زیاد هست، اما قطعا ادعای الکسا بر این که تنها از تولبار آمارش را گردآوری می کند صحیح نیست. خصوصا که اونها که قدیمی هستند خوب یادشان هست ظهور الکسا چطور بود اون زمان کسی تولبارش را نصب نداشت که اون شروع کرده بود به رنک بندی، چطور هنوز کسی مصرف کننده تولبار الکسا نبود و الکسا از تولبار برای رنک بندی سایت ها استفاده می کرده است ؟ مثل مرع و تخم مرغ هست این ادعا.
شایعاتی که من باورش دارم (اینطور میگم تا دوستان بحث را به انحراف نکشند) و ممکن اصلا هم درست نباشد:
شرکت آمازون به عنوان یکی از هوشمند ترین (مفصل هست شرحش) شرکت های فعال در حوزه IT مالک اصلی پروژه الکسا هست. این شرکت که زمانی خودش مالک 20% ترافیک اینترنت دنیا بود ارتباطات خوبی با مراکز انتقال دیتا در دنیا از جمله دیتاسنترها، روترها سوئیچ ها و سرویس دهندگان اینترنت دارد. احتمال زیاد تجسس در این آمار برای این شرکت مقدور است و داره از این طریق وب سایتش را تغذیه می کند. اما با توجه به ابعاد حقوقی ماجرا با ادعایی مزحک و عدم انتشار حقیقت و تکیه بر فرمول ویژه خطایاب ماجرا رو جمع کرده است.
شاید بهترین مثال برای دروغ بودن ادعای الکسا، ایجاد یک سایت بدون ثبت اون در هیچ سرویسی باشد. رنک الکسای جهانیش را چک کنید. بدون تولبار بهش سر کشی کنید یک ماه. رنکش را چک کنید. و یک ماه نکنید این کار رو و باز رنکش را چک کیند.
الکسا چطور بازدید های بدون تولبار شما را از این وب سایت رصد می کند؟ در حالی که مدعی است این بازدید ها را نمی تواند رصد کند!
با این وجود من اینجا نمیخوام در این خصوص بحث کنم، صرفا نظرات و دانسته های خودم را مطرح کردم که هر کدومش شاید اشتباه باشد.
در خصوص رایگان نبودن سرویس های الکسا، تنها راه شما استفاده از دوره تریال یا خرید اکانت می باشد. ضمنا سرویس هاش برای دامنه های ir حتی با پرداخت هزینه هم مسدود هست. البته من متدی پیدا کردم که میشه تا حدودی دورش زد و مثلا کلید واژه ها و رقابت روی اونها رو برای سایت های ir دور زد. البته باز هم باید اکانت داشته باشید. در اصل ما فقط تحریم ir را دور زدیم توش نه سیستم مالی الکسا را.