پاسخ : تغیر در رتبه الکسا
سلام برای ما همین طور ب شکل خیلی زیادی افت کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
کسی دلیلی این مشکل رو نمیدونه؟ بحث فقط الکسا نیست و بطور کلی بازدید ها از google کم تر شده، شما هم چنین وضعیتی دارید؟
برای
یک سایتم قبلا روزانه 5 هزار تا ورودی گوگل داشته الان رسیده به 120 عدد در روز مثل قبلا مطلب داخلش گذاشته میشه .http://vistapop.ir/
رتیه الکسا هم 10 هزار ایران بوده الان رسیده به 60 هزار ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
relaxhost
برای
یک سایتم قبلا روزانه 5 هزار تا ورودی گوگل داشته الان رسیده به 120 عدد در روز مثل قبلا مطلب داخلش گذاشته میشه .
http://vistapop.ir/
رتیه الکسا هم 10 هزار ایران بوده الان رسیده به 60 هزار ایران
هموطور که گفتید دلیل کاهش رتبه الکسا برای این سایت کاهش ورودی ، بازدید و ترافیک هست. ( در صورتی که تغییر رتبه الکسا پس از تغییر در تعداد ورودی گوگل اتفاق افتاده باشد )
باید ببینید دلیل این کاهش ورودی گوگل چی هست؟ گوگل وبمستر ندارید؟ ببینید اروری چیزی نیست؟ جایگاه شما در رتبه بندی صفحات گوگل افت که نکرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hmydcm
هموطور که گفتید دلیل کاهش رتبه الکسا برای این سایت کاهش ورودی ، بازدید و ترافیک هست. ( در صورتی که تغییر رتبه الکسا پس از تغییر در تعداد ورودی گوگل اتفاق افتاده باشد )
باید ببینید دلیل این کاهش ورودی گوگل چی هست؟ گوگل وبمستر ندارید؟ ببینید اروری چیزی نیست؟ جایگاه شما در رتبه بندی صفحات گوگل افت که نکرده؟
این وبسایت چی nimbuzzi.ir ورودی گوگل بهتر شده . nimbuzzi.ir از 4 روز پیش تا الان از رتبه 8 هزار ایران اومده به رتبه 57 هزار ایران و همینطور داره بدتر میشه.
در صورتی که آمار بازدید همون آمار بازدید و از کد های پاپ اپ هم داخل استفاده نمیکنم.از گوگل وبمستر استفاده میکنم .هیچگونه خطالی نداره .
توجه کنید که الکسا امار دقیق و درست نشون نمیده
تا اونجایی که من روی رتبه الکسا خیلی حساس بودم و سعی میکردم که بهترین باشم تحقیق کردم
و تا اونجایی که اطلاعات دستم امدم ربات های الکسا با تولبار خودشون به سایت رتبه میده
یعنی اگه کاربران شما تولبار الکسا را نصب کنند و بعد وارد سایت شما شوند خیلی خوب نتیجه خواهی گرفت
کاربر که با تولبار نصب شده از سایت شما بازدید میکنه یعنی به سایت شما امتیاز میده و رتبه میره بالا
همین جز این الکسا چیزه دیگه نداره خیلی تحقیق کردم روش اخر به این نتیجه رسیدم
در کل به هیچ درد نمیوره و کاملا مسخره هست من فقط نمیدونم چرا این همه خودش را بزرگ کرده این الکسا@-)
دوستان ظاهرا باید معیار الکسا حذف بشه !
شما الان وبسایت بزن زیر 1 ماه میرسی رتبه 7000-8000
اونوقت سایت قدیمی با امار مناسب رو ببینید رتبش مداوم در حال خراب شدنه
فقط با تولبار رتبه خواهی گرفت به کابران خود هم باید بگی که تولبار را نصب کنه و سایت شما را صفحه اصلی مرورگر کنه
با هر بار باز کردن مروزگر سایت شما هم همرا با تولبار باز خواهد شد که نتیجه خواهی گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
توجه کنید که الکسا امار دقیق و درست نشون نمیده
تا اونجایی که من روی رتبه الکسا خیلی حساس بودم و سعی میکردم که بهترین باشم تحقیق کردم
و تا اونجایی که اطلاعات دستم امدم ربات های الکسا با تولبار خودشون به سایت رتبه میده
یعنی اگه کاربران شما تولبار الکسا را نصب کنند و بعد وارد سایت شما شوند خیلی خوب نتیجه خواهی گرفت
کاربر که با تولبار نصب شده از سایت شما بازدید میکنه یعنی به سایت شما امتیاز میده و رتبه میره بالا
همین جز این الکسا چیزه دیگه نداره خیلی تحقیق کردم روش اخر به این نتیجه رسیدم
در کل به هیچ درد نمیوره و کاملا مسخره هست من فقط نمیدونم چرا این همه خودش را بزرگ کرده این الکسا@-)
ما هم میدونیم به درد نمیخوره رتبه الکسا ولی وقتی بخوایم تبلغ بگیریم . اولین چیزی که نیگاه میکن رتبه الکسا . بعد ایتوریتی . و معیار های مفید در آخر کار
دلیل اینکه میگیم الکسا الکسا همینه وگرنه همنطور که شما میگید هیچ کاربرد نداره. حتی کشور های دیگه از الکسا استفاده نمیکنن وفقط ایران داره الکسا رو به بعنوان یک معیار سنجش وبسایت مفید حساب میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
relaxhost
ما هم میدونیم به درد نمیخوره رتبه الکسا ولی وقتی بخوایم تبلغ بگیریم . اولین چیزی که نیگاه میکن رتبه الکسا . بعد ایتوریتی . و معیار های مفید در آخر کار
دلیل اینکه میگیم الکسا الکسا همینه وگرنه همنطور که شما میگید هیچ کاربرد نداره. حتی کشور های دیگه از الکسا استفاده نمیکنن وفقط ایران داره الکسا رو به بعنوان یک معیار سنجش وبسایت مفید حساب میکنه
خوب پس خود و کاربرات تولبار را نصب کنید تا رتبه خوبی به دست بیاری همین جز این کار دیگه به الکسا مربوط نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
relaxhost
حرفتون کاملا حق است و شما برای اینکه به کسانی که عقلشون تو چشموشون هست نشون بدین باید از سایت های افزایش بازدید استفاده کنید.