پاسخ : درخواست سرور با این پیشنیازها
سلام دوست عزیز
اول تفاوت سرور مجازی و سرور اختصاصی رو بدم خدمتتون که در سرور اختصاصی کلیه منابع سخت افزاری و مدیریت آن در اختیار شما قرار میگیره مثلا در مورد سرورهای hp شما می تونید از طریق ilo مطمئن بشید که واقعا سروری که در اختیار دارین اختصاصی یا مجازی اما با توجه به بودجه شما فک نکنم در ایران بتونید سرور اختصاصی خوب با این قیمت پیدا کنید مگر خارج از ایران..... سرور مجازی هم یعنی یک ماشین مجازی با مشخصه هایی که خواستین رو براتون ایجاد می کنن و در اختیارتون قرار میدن اما در خصوص اختصاصی بودن منابع باد بگم یک کمی با سرور اختصاصی فرق داره اما مثل هاست اشتراکی هم نیست یعنی اینکه داستانش ی کمی پیچده تره!!!!
موفق پیروز باشین
ممنون از جوابتون من سرور خارج میخوام...
منتظر پیشنهاد سایر دوستانم هستم...
سلام .
بیشتر تاپیک شما مربوط به بخش آموزش میشد .
من پیشنهاد میدم قبلش توی اینترنت یک تحقیق کلی چند روزه انجام بدید .
به نظر میاد شما اطلاعاتتون تکمیل نیست و اقدام به خرید با اطلاعات کم شما 99% پشیمانی هست .
بهتر هست بعد این موارد به این نتیجه برسید که واقعآ چقدر منابع نیاز دارید .
بنا به نوشته شما نیاز به سرور اختصاصی دارید و معمولآ پکیج ها به این حد کاستوم نیست .
پلن های پیشفرضی هست که همونا رو باید تهیه کنید .
بخش آموزش و راهنمایی سایت نگاه بندازید مطالب مفیدی پیدا میشه .
بخش آموزش سرور مجازی و بخش آموزشی سرور اختصاصی
گوگل هم که همیشه میتونه کمکتون کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barbie28
دوستان بنده امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارم مرحمت کنید به سایتهایتان پاس ندید من چند سایت رو تیکت زدم جواب نگرفتم
نظیر کاربر محترم interserver.ir اگر آفر خاصی دارید به صورت شفاف همینجا بیان کنید تا من بهتر تصمیم بگیرم
اگر هم نمیتوانید و نمیخواهید رقبا با خبر شوند پیغام خصوصی بدید و آفر خود را جامع بگین چون من هنوز واقعا تصمیم نتونستم بگیرم.
ممنون میشم از همه.
توضیح سرور مجازی و اختصاصی هم بیخیال شدم فقط الان چون ضیق وقت دارم دنبال گزینه مناسب و به صرفهتر هستم
بسیار تشکر میکنم از جوابتان
مرحمت میکنید نوع رم و پردازنده هم مشخص کنید؟ اگر نخواستید، در پیغام خصوصی اطلاع دهید.
در سرور مجازی نوع پردازنده چندان تفاوتی برای مشتری ایجاد نمی کند تنها مجموع قدرت اختصاص داده شده و تعداد هسته های واقعی و مجازی تاثیرگذار هستند.
سرور اصلی مدل X8DTU-6+ سوپرمیکرو بوده و دارای 2 پردازنده فیزیکی 4 هسته ای اینتل می باشد که هرکدام 8 مگابایت کش پردازنده دارند و در مجموع قدرتی برابر با 17-18 گیگاهرتز دارد.
رم سرور ddr3 میباشد ولی به دلیل کش مناسب پردازنده و هارد تفاوتی در پردازش با سرور های ddr4 حس نخواهید کرد .
مدل سرور ذکر شد تا مطمئن باشید سرور شما با سخت افزار با کیفیت سرور میزبانی خواهد شد نه کیس های خانگی میزبانی شده در برخی دیتاسنتر ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
در سرور مجازی نوع پردازنده چندان تفاوتی برای مشتری ایجاد نمی کند تنها مجموع قدرت اختصاص داده شده و تعداد هسته های واقعی و مجازی تاثیرگذار هستند.
سرور اصلی مدل X8DTU-6+ سوپرمیکرو بوده و دارای 2 پردازنده فیزیکی 4 هسته ای اینتل می باشد که هرکدام 8 مگابایت کش پردازنده دارند و در مجموع قدرتی برابر با 17-18 گیگاهرتز دارد.
رم سرور ddr3 میباشد ولی به دلیل کش مناسب پردازنده و هارد تفاوتی در پردازش با سرور های ddr4 حس نخواهید کرد .
مدل سرور ذکر شد تا مطمئن باشید سرور شما با سخت افزار با کیفیت سرور میزبانی خواهد شد نه کیس های خانگی میزبانی شده در برخی دیتاسنتر ها
با سلام مجدد
طی ایمیلی به آدرس امضایتان با نقل قول از صحبتهای اینجا نسبت به سفارش اقدام کردم
مرحمت کنید پاسخ دهید
با سلام خدمت شما ، سرور اختصاصی پورت و منابع کامل در اختیار شما یک نفر خواهد بود!
ای پی ها برای مجازی سازی به کار میره و برای ساخت سرور مجازی هست! مثلا رو یک سرور 16 عدد سرور مجازی با 16 ای پی میشه ایجاد کرد
شروع قیمت سرور های اختصاصی هم از 125 هزار تومان هست به بالا!
در مورد افری که شما نیاز دارید ، یک آفر کاملا ویژه با منابع کاملا اختصاصی با کم ترین قیمت و بهترین کیفیت موجود هست در صورت نیاز با ما در تماس باشید
آفر های سرور مجازی از فرانسه ، آمریکا موجود میباشد ، 8 گیگ رم ، 16 گیگ رم ، 24 گیگ رم ، قابل ارتقا تا 64 گیگابایت رم در سرور های مجازی ما!
مشخصات سخت افزاری سرور اصلی آمریکای ما : 128 گیگابایت رم ، 4 ترابایت هارد ساتا ، 1 ترابایت اس اس دی!
از بابت منابع مشکلی نیست و دست ما کاملا باز خواهد بود ، سرویس مورد نظر شما هم با هزینه مناسب قابل ارائه هست + لایسنس های رایگان سی پنل و دایرکت ادمین! نصب و کانفیگ ، پنل کاملا مجهز برای تعویض آنی سیستم عامل! ، تخفیف ویژه ماه اول برای شما لحاظ خواهد شد
آدرس سایت و ناحیه کاربری
Website : www.Ovh-web.in
ClientArea : Client.Ovh-web.in
Register : Client.Ovh-web.in/register.php
Tel : 0933-743-8066
Telegram : @ovhwebs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barbie28
با سلام مجدد
طی ایمیلی به آدرس امضایتان با نقل قول از صحبتهای اینجا نسبت به سفارش اقدام کردم
مرحمت کنید پاسخ دهید
سلام
ایمیلتون رو خوندم مشکلی با تخفیف ماه اول که درخواست کردید نیست البته بعد از 3ماه تمدید همین مقدار هزینه تمدید شما خواهد بود .
در سایت عضو شوید و تیکت ارسال کنید فاکتور ایجاد خواهد شد و پرداخت خواهید کرد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
ایمیلتون رو خوندم مشکلی با تخفیف ماه اول که درخواست کردید نیست البته بعد از 3ماه تمدید همین مقدار هزینه تمدید شما خواهد بود .
در سایت عضو شوید و تیکت ارسال کنید فاکتور ایجاد خواهد شد و پرداخت خواهید کرد .
سلام
کارهای عضویت و تیکت صورت گرفت ممنون میشم رسیدگی کنید