پاسخ : ماژول تایید شماره کاربر (پیام کوتاه/تماس تلفنی) + ورود 2 مرحله ای [whmcs]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
خیلی عالیه
بیا و یه تغییری توش بده !
بنظر من البته
یه کد بده و به کاربر بگه که این کد پیامک کن به یه شماره !
بعد اون شماره کد فروارد کنه روی سایت و در صورت درست بودن حساب کاربریش تایید بشه !
اینجوری هزنیه پیامک میفته به حساب کاربر ;)
عرض سلام و احترام :
استارتر عزیز ، عذرخواهی می کنم در تاپیک فروش شما دخالت می کنم.
این روش را برروی سیستم خودمون قبلا پیاده کرده بودیم.دقیقا 109 کاربر از 164 کاربر در آن زمان از ادامه ی روند ثبت نام دست کشیدند و این یعنی اکثرا مایل نیستند پیام ارسال کنند.
درسته اگر کاربر واقعا سرویس شمارا نیاز داشته باشه این روند را انجام خواهد داد ، اما بالاخره فروش های جزئی هم جزئی از فروش هستند.
طبق تجربه ای که کسب کردیم ، بهتر هستش از این روش استفاده نکنید ، احتمالا ریزش زیاد خواهید داشت.
و صحبت آخر : در رابطه با تماس تلفنی ، درصورت مقدور بودن به صورت وب سرویس هم ارائه کنید تا افرادی که مانند ما از whmcs استفاده نمی کنند بتوانند سیستم شمارا اجاره کنند.
موفق باشید :53:
پاسخ : ماژول تایید شماره کاربر (پیام کوتاه/تماس تلفنی) + ورود 2 مرحله ای [whmcs]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahinmq
عرض سلام و احترام :
استارتر عزیز ، عذرخواهی می کنم در تاپیک فروش شما دخالت می کنم.
این روش را برروی سیستم خودمون قبلا پیاده کرده بودیم.دقیقا 109 کاربر از 164 کاربر در آن زمان از ادامه ی روند ثبت نام دست کشیدند و این یعنی اکثرا مایل نیستند پیام ارسال کنند.
درسته اگر کاربر واقعا سرویس شمارا نیاز داشته باشه این روند را انجام خواهد داد ، اما بالاخره فروش های جزئی هم جزئی از فروش هستند.
طبق تجربه ای که کسب کردیم ، بهتر هستش از این روش استفاده نکنید ، احتمالا ریزش زیاد خواهید داشت.
و صحبت آخر : در رابطه با تماس تلفنی ، درصورت مقدور بودن به صورت وب سرویس هم ارائه کنید تا افرادی که مانند ما از whmcs استفاده نمی کنند بتوانند سیستم شمارا اجاره کنند.
موفق باشید :53:
سلام، بله موافق هستم،
قبلا به ایده دوست عزیز k-pax فکر کرده بودم اما راحت میشه حدس زد واکنش کاربر چی هست و معمولا حاضر نمیشه اس ام اس بده و به قول شما باعث ریزش میشود.
درمورد تماس هم، یک سایت جدا میاد بالا که حتما یکی از خدماتش ارایه وب سرویس برای تماس هست.
سلام نیاز به ماژل دارم چکار کنم ؟؟؟
(اپن سرویس )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad1375
سلام نیاز به ماژل دارم چکار کنم ؟؟؟
(اپن سرویس )
نقل قول:
جواب داده نمیشه ؟؟؟
b-)
باسلام، ارائه نمی شود.
سلام.
این ماژول بصورت کدباز ارایه می دهید ؟
من جایی در سایتتان برای ثبت سفارش ندیدم !