پاسخ : لیست کامل سایتهای ایران در الکسا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Omnia
کردیت کارت میخواد برای ثبت نام. این سبک ترایالها قابل کنسل کردن هستند اما باید کردیت کارد داشته باشید اگر کسی کردیت کارت داره اینجا ثبت نام کنه لیست کامل سایتهای ایرانی (نه 500 تای اول بلکه لیست کامل تمام سایتهای ایرانی روی الکسا) رو بگیره و بعد ثبت نامش رو کنسل کنه. اگر کسی این کار رو بکنه لطف بزرگی کرده. با سپاس پیشاپیش.
می تونید کردیت کارد های 1 دلاری بگیرید به راحتی
اگر راهنمایی بیشتری لازم دارید خصوصی پیام بدید تا معرفی کنم از کجا باید تهیه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
می تونید کردیت کارد های 1 دلاری بگیرید به راحتی
اگر راهنمایی بیشتری لازم دارید خصوصی پیام بدید تا معرفی کنم از کجا باید تهیه کنید
فکر نکنم با اونها بشه ثبت نام کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Omnia
فکر نکنم با اونها بشه ثبت نام کرد.
میشه موردی نداره ... حتی در حد همون موجودی 1 دلار هم میتونید پرداخت قانونی انجام بدید... ( برای وریفای و ... )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
میشه موردی نداره ... حتی در حد همون موجودی 1 دلار هم میتونید پرداخت قانونی انجام بدید... ( برای وریفای و ... )
من به یکی از دوستان که داشت گفتم امتحان کرد نشد. شما اگر دارید امتحان کنید ببینید میشه؟
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Omnia
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟
دوست عزیز الکسا تنها 500 وب سایت رو ارائه میکنه و بعید میدونم تمام وب سایتها رو نمایش بده
در حال حاظر ما در alexer.ir تعداد وب سایت ها رو به 1000 تا رسوندیم میتونید استفاده کنید البته اگه نیازتون رو رفع میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alexer
دوست عزیز الکسا تنها 500 وب سایت رو ارائه میکنه و بعید میدونم تمام وب سایتها رو نمایش بده
در حال حاظر ما در alexer.ir تعداد وب سایت ها رو به 1000 تا رسوندیم میتونید استفاده کنید البته اگه نیازتون رو رفع میکنه
سپاس فراوان! سایت شما عالیست! تبریک و تشکر! اگر بتونید کل سایتهای ایرانی رو نشون بدید که دیگه فوقالعاده میشه.
سایت http://alexer.ir که فهرست 1000 سایت برتر ایران میزاشت دیگه بالا نمیاد لینک زیر آخرین نمونه موجود سایت هست ..
https://web.archive.org/web/20170704.../alexer.ir:80/