منظورتون از چند زبانه چیه ؟ این که معرفی کردید هم چند زبانه نیست . قالبهای آماده و شناخته شده که از یک جای معتبر گرفته باشین خیلی بهتره .
قالبهای نال شده را ابدا استفاده نکنین
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورتون از چند زبانه چیه ؟ این که معرفی کردید هم چند زبانه نیست . قالبهای آماده و شناخته شده که از یک جای معتبر گرفته باشین خیلی بهتره .
قالبهای نال شده را ابدا استفاده نکنین
فارسی شدش رو نداریم ، اما اگربخواید میتونید سفارش فارسی سازی بدید و یک روز بعد فارسی شده رو تحویل بگیرید.
اعتبار رایگان هم 1000 اعتبار قرار شد به کلیه اعضای wht که تا تاریخ 5 دی عضو می شوند بدیم که خیلی از دوستان در این چند روز نام کاربری خودشون رو پیام خصوصی کردند و اعتبارشان شارژ گردید. شما هم نام کاربری خودتون رو پیام خصوصی کنید تا 1000 اعتبار رایگان برایتان شارژ شود.
سایر دوستان هم اگر مایل به شارژ رایگان بودند در خدمتیم
منظورم اینه که راست چین و چپ چین رو در زبان های انگلیسی و فارسی رعایت کنه و به هم نریزه.
نال شده واقعا دوست ندارم استفاده کنم , روی قالب دیفالت وورد پرس کار کردم و یکسری امکانات بهش اضافه کردم , اما خوب تخصصم در این زمینه کم هست و بعضی امکانات از جمله اضافه کردن بلوک برای هر بخش مانند سایت خبر گزاری ها رو نتونستم پیاده کنم .
برای قالب خبری این قالب را بهتون پیشنهاد میکنم. فکر کنم چیزهایی که میخواهید را داره :
وردپرس فارسی » پوستهها � Mimbo
البته باکسهایی همراه با عکس هم در سمت راست داره که در دمو دیده نمیشوند. مثل این دموی انگلیسی:
Mimbo Magazine
برای اینکه ترازبندی چپ و راست درست باشند ، این افزونه را نصب کنید تا امکان چپ و راست کردن راحت به ویرایشگرتان اضافه شود :
WordPress › WP-RTL [COLOR="Silver"]
اگه طراحی خواستید در خدمتیم.