پاسخ : آیا «فناوا» انتخاب خوبی برای وب هاستینگ میباشد؟
بستگی داره چقدر بهشون پول بدی
irandatacenter.ir ازشون سرویس پهنای باند داره ماهی 24 ساعت دوون تایم خوراکشه
شبکه فن آوا بر اساس vlan نیست و همین باعث شده یه اتک ساده کل شبکه اون بخوابه !
رادکام هم تو اون شبکه هست !
البته افرانت هم همین مشکل رو داره بعضا
نقل قول:
از شرکت وارز هاست بگیر.. خودش اینجا هست.. سرورهاش ترکیده !
الان این تعریف از ما بود یا اینکه سروهای ما مشکل داره ؟؟
نقل قول:
من هاست گرفتم به علاوه ثبت دامنه دات کام شده ۳۰ هزار تومان. بقیه جاها مثل ایران هاست یا پارس دیتا اقلاً ۶۰-۷۰ تومان آب میخورد.
دوست عزیز اینها فقط دارن پول تبلیغاتشون رو میخورن به نظر من توی همین سایت دوستایه دیگه ای هستند که قیمت هاشون خیلی پایینتر هست من نمی خوام به کسی بگم از کی بخره ولی یه سرچ تو اینتر نت بکنی قیمت ها رو ببینی میفهمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasez
دوست عزیز اینها فقط دارن پول تبلیغاتشون رو میخورن به نظر من توی همین سایت دوستایه دیگه ای هستند که قیمت هاشون خیلی پایینتر هست من نمی خوام به کسی بگم از کی بخره ولی یه سرچ تو اینتر نت بکنی قیمت ها رو ببینی میفهمی
داداش مگه اسم و از سر راه میارن.....به هر حال کیفیتشون از جای دیگه بهتر بوده که اسمی واسه خودشون دست و پا کردن
حرف شما هم درسته که دوستانی هستند که کیفیتشون خوبه....ولی درست نیست یه شرکت بزرگ رو آدم اینجوری بگه
Adsl که میده مفتش گرونه خیلی قطع میشه هاستشو نمیدونم باید تحقیق کنی در موردش ! :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
بستگی داره چقدر بهشون پول بدی
irandatacenter.ir ازشون سرویس پهنای باند داره ماهی 24 ساعت دوون تایم خوراکشه
اگه اونی باشه که من فکر می کنم و یادم میاد یه اقایی به نام اکبری فکر کنم تو همین فروم قبل از تاسیسش اومده بود می گفت همکار می خوایم و اینا.. یه 4 تا سیستم تو شرکتشون راه انداختن شده دیتاسنتر.. اگه اونی باشه که فکر می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
اگه اونی باشه که من فکر می کنم و یادم میاد یه اقایی به نام اکبری فکر کنم تو همین فروم قبل از تاسیسش اومده بود می گفت همکار می خوایم و اینا.. یه 4 تا سیستم تو شرکتشون راه انداختن شده دیتاسنتر.. اگه اونی باشه که فکر می کنم
من فکر میکنم که فکرتون اشتباه...
چون یه صورت مستقیم درگیر isp ها و شرکت های pap هستم...بازم 1% احتمال خطای من هست:105:
سلام
تمامی ترافیک های سرور فن آوا در بستر دیش هست و حداقل میزان قطع شدن سرویس ها ماهانه 2 ساعت هم نمیشه بنده 7 سال نماینده رسمی این شرکت هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfaghData
سلام
تمامی ترافیک های سرور فن آوا در بستر دیش هست و حداقل میزان قطع شدن سرویس ها ماهانه 2 ساعت هم نمیشه بنده 7 سال نماینده رسمی این شرکت هستم
منظورتون سرویس adsl هست یا دیتا سنترشون؟