ولی من دسترسی فول ادمین دارم .
هم یوزر و هم پسورد اورجینال سرور رو دارم .
اخرین باری که سرور رو ریست کردم دیگه نتونستم با ریموت بهش وصل شم
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید یه مقدار دیر باشه اما این مشکل معمولا زمانی پیش میاد که سرور در حال ری استارت یا در حال روشن شدن باشه. فرض بفرمایید آپدیت های سیستم عامل نصب شدند حالا نیاز هست سیستم ریست بشه در هنگام ریست، سیستم عامل برخی تغییرات رو بعد از بستن برنامه ها انجام میده و بعد خودکار ریست میشه یا همین فرایند بعد از ریست شدن و در هنگام بالا اومدن سیستم عامل قبل از نمایان شدن صفحه لاگین اجرا میشه.
تو این حالت با توجه به اینکه برنامه ها از جمله بخش ریموت بسته شدند دسترسی ریموت برقرار نمیشه و شرایطی شبیه به تصویر شما ایجاد میشه که ناچارا باید منتظر بمونید تا فرایند بالا اومدن سیستم عامل یا ریست شدن تموم بشه. لازم به ذکر هست که اگر فرایند خیلی طولانی میشه ممکنه دیسک شما آسیب دیده باشه و نیاز باشه که یه FSCK حداقل روش انجام بشه تا درجه آسیب مشخص بشه.
پر شدن رم و سرعت بسیار پایین دیسک هم از دلایل دیگه این موضوع هست.
حتی اگر این وسط سرور رو ریست کنید ممکنه Data Lost اتفاق بیفته و اطلاعات سرور تخریب بشن. اما اگر تا این لحظه اتفاقی نیفتاده پیشنهاد می کنم از IP سرور گزارش Whois بگیرید تا دیتاسنتر مشخص بشه. بعد به دیتاسنتر ایمیل بزنید و ازشون بخواید با KVM بررسی کنند.
جهت Whois می تونید به وبسایت هایی چون whois.sc مراجعه کنید.
این توضیحات در صورتی صادق هستند که اطمینان داشته باشه شبکه متصل به سرور مشکلی نداشته باشه که البته به نظر بنده مشکل از شبکه نیست!