پاسخ : تبلبغات در گوگل هردلار 2800 تومن راه اندازی فعال سازی بعد پرداخت هزینه
سلام
تبلیغ و شفارش شما انجام شد تایید بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahahosting
سلام
تبلیغ و شفارش شما انجام شد تایید بفرمایید
تائید میشه ممنون
با سلام
چقدر طول میکشه تا تبلیغ جدید را ثبت نمایید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
با سلام
چقدر طول میکشه تا تبلیغ جدید را ثبت نمایید ؟
تبلیغ سریع ثبت میشه فعال سازی منکنه ۱ الی سه روز زمان ببره
سلام
اکانت جدید رسیده دوستانی که بالای 150 پست و حداقل 2 سال سابقه در انجمن دارند اول براشون فعال میشه بعد از فعال سازی کامل هزینه گرفته میشه
با سلام
خدمت همه همکاران عزیز
متاسانه ایشان در تلگرام و پیام خصوصی پاسخگو نیستند و بنده طی بررسی های انجام شده متوجه شدم ایشان سابقیه خوبی هم ندارند .
خواهان تبلیغات گوگل ایشان بودیم که اعلام کردند شما نامعتبر نیستید !!!!!!!!!!!!! چون نماد اعتماد و آدرس دقیقی ندارید ( درصورتی که هم ادرس شرکت معتبر است هم شماره تماس شرکت در وب سایت قدیم و جدید درج شده است ) دوستانی که ما را میشناسند میداند بیش از 3 ساله است از بازار هاستیگ به دور هستیم و خدمات ما در حوزه های دیگر ارایه میشود .
تاپیک ذیل در سال 2012 ایجاد شده است و شرکت در سال 2014 به همه کاربران اعلام نموده است دیگر سرویسی در حوزه هاستینگ ارایه نمیکند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
با سلام
در حال حاضر 7 ماه است که دیگر خدماتی از سمت میزبان گستر پرداز ارائه نمی شود .
بهتر است به دیگر فروشندگان خدمات هاستینگ و میزبانی سرور مجازی ایران مراجعه نمایید .
با سپاس
تا اعتماد سازی نکنند با این نوع پاسخگویی قطعا کم کسی مشتری ایشان میشود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
با سلام
خدمت همه همکاران عزیز
متاسانه ایشان در تلگرام و پیام خصوصی پاسخگو نیستند و بنده طی بررسی های انجام شده متوجه شدم ایشان سابقیه خوبی هم ندارند .
خواهان تبلیغات گوگل ایشان بودیم که اعلام کردند شما نامعتبر هستید چون نماد اعتماد و آدرس دقیقی ندارید ( درصورتی که هم ادرس شرکت معتبر است هم شماره تماس شرکت در وب سایت قدیم و جدید درج شده است ) دوستانی که ما را میشناسند میداند بیش از 3 ساله است از بازار هاستیگ به دور هستیم و خدمات ما در حوزه های دیگر ارایه میشود .
تاپیک ذیل در سال 2012 ایجاد شده است و شرکت در سال 2014 به همه کاربران اعلام نموده است دیگر سرویسی در حوزه هاستینگ ارایه نمیکند.
تا اعتماد سازی نکنند با این نوع پاسخگویی قطعا کم کسی مشتری ایشان میشود .
من فروشنده هستم من تشخیص میدم که کی معتبر هست و کی نیست من گفتم به افراد و شرکت های معتبر به شما گفتم من شما رو نمیتونم تایید کنم نه شرکت هستید نه شماره ثبت
الان هم کار بدتر کردید تخریپ تایپک من میشه مدرک بدید من جواب ندادم؟ جواب شما دادم تا این لحظه
شما اگر 1 ملیارد بدید من برای شما کاری انجام نمیدم
دوستان کسی میخواد من اولم فعال میکنم براتون فقظ اگر 2 سال سابقه در همین انجمن دارید و +100 پست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahahosting
من فروشنده هستم من تشخیص میدم که کی معتبر هست و کی نیست من گفتم به افراد و شرکت های معتبر به شما گفتم من شما رو نمیتونم تایید کنم نه شرکت هستید نه شماره ثبت
الان هم کار بدتر کردید تخریپ تایپک من میشه مدرک بدید من جواب ندادم؟ جواب شما دادم تا این لحظه
شما اگر 1 ملیارد بدید من برای شما کاری انجام نمیدم
دوستان کسی میخواد من اولم فعال میکنم براتون فقظ اگر 2 سال سابقه در همین انجمن دارید و +100 پست
تاریخ عضویت در انجمن : Jul 2011
کافی است جستجوی کوچکی بکنید :http://www.rrk.ir/News/ShowOldNews.aspx?Code=11213330
قطعا با این نوع پاسخگویی - بنده دیگر خواهان خدمات ارایه شده از سمت شما نخواهیم بود .
اکانت شما به دلیل خرید بالا شامل 40 درصد تخفیف کلی میشه نه اینکه هر دلار 2800 تومان!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azade.Kaveh
اکانت شما به دلیل خرید بالا شامل 40 درصد تخفیف کلی میشه نه اینکه هر دلار 2800 تومان!!!
ممنون از اطلاع رسانی اگر اینجوری باشه میشه دلاری 2560 تومن بعد من 2800 میدم گرون فروشم؟؟
دوما خیر چیزی که میگید درست نیست تاپیک انحراف نکشید