پاسخ : جشنواره نورورزی فروش سرور مجازی اختصاصی انگلستان با 90 درصد تخفیف (شروع قیمت ها از 2000 تومان)
بنده همین الان یه سرور خریداری کردم ولی با اینکه کوپن رو اعمال کردم ، هزینه ی سرور رو با 90% تخفیف اعمال نمبکنه و کل هزینه رو باید پرداخت کنم !!!
لطفا بررسی کنید.
پاسخ : جشنواره نورورزی فروش سرور مجازی اختصاصی انگلستان با 90 درصد تخفیف (شروع قیمت ها از 2000 تومان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
بنده همین الان یه سرور خریداری کردم ولی با اینکه کوپن رو اعمال کردم ، هزینه ی سرور رو با 90% تخفیف اعمال نمبکنه و کل هزینه رو باید پرداخت کنم !!!
لطفا بررسی کنید.
دوست عزیز به تیکت شما پاسخ داده شده است، با توجه به پایان پروموشن و تکمیل ظرفیت سرور پروموشن، بر روی سرور دیگر تنها با رم درخواستی، و تخفیف 75 درصد ماه اول قابل ارائه هست...
حیف شد
باید دیشب یک رم 3 خریداری میکردم
کاش دوباره فعال بشه
سلام
امکانش هست دوباره فعال بشه؟
متاسفانه تا پایان نوروز خیر
با سلام عیدتون مبارک چرا کد های تخفیف کار نمی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
با سلام عیدتون مبارک چرا کد های تخفیف کار نمی کنه
دوست عزیز متاسفانه ظرفیت فروش ویژه به اتمام رسیده است... فروش عادی همچنان ادامه دارد.