باید اینترنت وایرلس بگیرید
تکنولوژی های dsl و 3g & 4g نامتقارن هستند، سرعت آپلود حدودا 1 دهم سرعت دانلود هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا adsl چند وقت دیگه جمع میشه (سال) ,الان خیلی از شرکت ها مانند شاتل,های وب و.. سرویس اینترنت بیسیم و سیم کارتی راه اندای کردن,همین طور چند شرکت دیگه هم در این زمینه کلا فعالیت میکنند که متاسفانه آشنا نیسن خیلی
بزودی هم پارس آنلاین ارائه میکنه سرویس هاشو
بخاطر مشکلاتی مانند عدم پشتیبانی منطقه و قطعی به هر دلیلی همه دارن میرن سمت بی سیم
چند دلیل وجود داره که هنوز ADSL وجود داشته باشه: اولاً اینکه همه جا 4G و 3G نیست شما تبلیغ صدا و سیما رو نبین میگه پوشش سراسری من الان جنوب شهر همین تهران بزرگ(!) تو منطقه ای هستم که حتی 3G تو خونه خودم آنتن نمیده چه برسه به 4G دوماً ADSL بسته های ارزون قیمت تری نسبت به 3G و 4G داره که شاید برای یوزر های 4G مهم نباشه اما اینایی که نمیان سمت 4G و چسبیدن به ADSL عاشق ADSL نیستن بلکه قدرت مالی پشت سر هم پول بسته های حجمی خریدن رو ندارن.
نمونه اش خودم 512 کیلوبیت مخابرات به صورت نامحدود دارم ماهانه 23 هزار تومان میدم (2 ماهه 46 تومن رو قبض تلفن) هر روز هم دارم روزی 2 گیگ با IDM دانلود میکنم خیلی هم راضیم :)
می دونم سرویس نامحدود مخابرات جمع شده اما من چون یوزر قدیمی هستم تا وقتی درخواست لغو یا تغییر سرویس ندم می تونم روی همین سرویس قدیمی بمونم اما خب نمی تونم حتی از 512 به 1 مگ ارتقاء بدم چون دیگه سرویس نامحدود ندارن.
در کنارش هم یه 4 مگ آسیاتک دارم ماهی 26 تومان برام میفته که اونو گذاشتم برای استفاده روزمره خانوادگی تلگرام و... با مخابرات هم 24 ساعته میزنم دانلود که میشه روزی 2 گیگ :d
سر جمع حساب کنیم ماهی 49 تومن میدم هم دانلود های بزرگم مثل بازی های کامپیوتر و ایکس باکس 360 انجام میدم هم وب گردی راحتی میکنم.
آیا با این هزینه میشه با 4G چنین کاری کرد؟ البته گفتم خونه من 3G هم آنتن نمیده نه همراه اول نه ایرانسل و نه رایتل (هر سه تا سیمشو دارم) تماس گرفتم گفتن اونجا ظاهراً خارج از محدوده سرویسشونه و قرارم نیست درست کنن چون میگن اونجا زیاد مشتری ندارن فقط این ایرانسل اعصاب منو خورد کرده هر روز sms میده میگه بیا 4G بخر فلان ماشینو برنده شو (:|
میتونید از این لینک پیش ثبتنام کنید
http://shatelmobile.ir/