قدیما که اینجور بود/:) . یک سایت رو با همین کار به پیج رنک 3 رسوندم
نمایش نسخه قابل چاپ
متا تگ ربطی به پیج رنک نداره
حتما فاکتور های موثر دیگری بوده اند
ولی به خاطر همین مشکلات گوگل متا تگر رو از الگوریتم خودش حذف کرده
ولی هنوز متا ی توضیحات تاثییر داره ولی بازم به محتوای صفحه اهمیت بالاتری داده میشه دا توضیحات و تنها بهش به عنوان یک امتیاز مثبت نگاه میکنه
خوشحالم که تونستم مفید باشم و اطلاعاتتون رو بروز کنم ;)
خوب گزینه دومی که بهتون پیشنهاد میکنم اینکه حجم صفحه ایندکس رو پایین بیارید برای مثال اگه خواستید عکسی رو در سایت قرار دهید اول اون رو فشرده کنید و بعد آپلود کنید
میتونید برای فشرده سازی عکس از سایت smushit.com استفاده کنید
آپلود سنتر من حدود 12000 بک لینک تو گوگل وبمستر داره
یعنی همش مو؟ :(
ووشکا هلپ می ، این اپدیت رد شه بعدش خیلی دیره :d
این که گفتید سند رسمی داره و واقعا حتما این مورد اتفاق می افته؟
عزیزان cms هم تاثیر زیادی داره
شما اگر وردپرس رو نصب کنید اینقدر توی نت ربات داره که بخوایین نخوایین لینک شما رو ایندکس میکنه هر چقدر لینک های شما توی سایت های سوشیال بوکمارک مثله خوشمزه - گوگل - دیگ - بالاترین بیشتر باشه امکان بالا رفتن رتبه ی شما بسیار زیاد
من قبلا توی سایتی فعالیت میکردم سیستم وردپرس بود بعد از 1 ماه و 22 روز پیج رنک شد 4 البته صاحب سایت پرگرامر بود و چند کار کرد برای این اصلا هم تقلبی در کار نبود.
از این سایت هایی که میگن بیایین رنک شما رو افزایش میدیم مجازی هست و FAKE هست گولشونو نخورین
اگر بخوایین من ایمیل دوستمو میدم براتون همون چیزایی که رنکشو افزایش داد بنویسه و خودش سایتتون رو بهینه سازی میکنه
هر چقدر تبادل لینک شما با صفحات خارجی کمتر باشه به نفع شماست باید سعی کنید از سایت های خارجی و ایرانی با رنک بالا لینک بگیرید حالا با ارسال یه مقاله شده یا...
در ضمن لینک هایی که توی ساید بار و کامنت میزارین چون "نه فالو" هستن هیچ تاثیری نداره روی گوگل مگه اینکه یک انسان روش کلیک کنه!
لینک توی پست های وب سایت بیشترین تاثیر رو داره چون خزنده اونا رو ایندکس می کنن
نوشتن تگ برای پست ها حداکثر برای هر سیستمی مشخص هست پس اوین که واسه یه پستش n تا کییورد میزاره اشتباه محض میکنه چون محدوده ای داره در خزنده برای ذخیره کردن کلمات کلیدی
توی سورس صفحه و قسمت عنوان-توضیحات-کلمات کلیدی هم همینطور هست حداکثر کلمات کلیدی مشخص هست اینم باید به خاطر بسپرید که کلمات فارسی حجم بیشتری رو اشغال می کنن نسبت به انگلیسی پس باید در انتخاب دقت کنید
بهینه سازی وب سایت کار سختی هست اما واقعا وقت بزارین سایتتون در ظاهر شاید یچزی نداشته باشه اما باطن که برای خزنده ها مهم هست رتبه شما رو بالا میبره
این چیزایی بود که از دوستم یاد گرفتم
کسانی که از cms وردپرس استفاده میکنند افزونه all in one seo pack رو نصب کنن
all in one seo pack چیزی جز افزایش فشار روی سرور و ram نداره!
خود وردپرس اگر بلد باشید راحت رتبه ی بالایی کسب می کنین فقط در نوع محتوا باید دقت کنید و با حوصله پست بدید تمپلیت سیستم رو بهینه سازی کنید