سلام
من نامحدود256 مخابرات دارم امروز تماس گرفتم میگم میخوام ارتقا بدم میگه اگه بخوای ارتقا بدی باید حجمی بخری و سرویس نامحدودت کنسل میشه
!!!
یعنی با این سرعت های افتضا مگه چقدر میشه دانلود کرد که مخابرات نامحدود را برداشته و داره حجم فروشی میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من نامحدود256 مخابرات دارم امروز تماس گرفتم میگم میخوام ارتقا بدم میگه اگه بخوای ارتقا بدی باید حجمی بخری و سرویس نامحدودت کنسل میشه
!!!
یعنی با این سرعت های افتضا مگه چقدر میشه دانلود کرد که مخابرات نامحدود را برداشته و داره حجم فروشی میکنه
مطمئن باشید باز هم اینترنت گران خواهد شد.
شک نکنید
:55:مرگ بر امریکا - :^o من دیروز اینترنت برای یکی خریدم مخابرات اذربایجان غربی 3 گیگ سرعت 128 ماهانه 10 هزار تومن تصورشو بکن:-|تخفیف دادن بعد مالیات روش اومده شده همون 3200 گیگی
طبیعتا باید قرارداد مشترکین قدیمی را حفظ میکردن چرا کنه طبق ماده 4 قانون مدنی، قانون جدید عطف به ماسبق نمی شود و تاثیر آن بر آینده است مگر در مقررات خاص.
ولی اینکه سریعا همه دست بکار شدن و برای همه مشترکین اعمال کردن، واقعا چرا..
طبق قانون پایان قرارداد مشترکین پایان زمان پکیج در سرویس پایه می باشد و گیگ اضافه و فشفشه شامل آن نمیشه .... روزی که آپلود رایگان شد برای همه اعمال شد و کسی اعتراض نکرد حالا هم باید به همه اعمال بشه..... کلا قیمت اینترنت سیاسی هستش و یه دستهایی تو کاره و شرکتها زیاد منتفع نمیشند ... تازه کجاش رو دیدید طبق مصوبه ۲۳۰ بایستی هزینه آبونمان مخابرات از ۱۰۰۰ تومن بشه ۳۵۰۰ تومن و این مصوبه یکطرفه هستش و به ضرر کاربر و به نفع مخابرات تا مخابرات در مقابل شرکتهای خصوصی تقویت بشه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk