پاسخ : ثبت دامنه com با ۲۵ هزار تومان ؟؟؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
یک عدد ثبت کردیم واقعا عالی 25 ت! اولش باور نمیکردیم ولی شد! واقعا ممنون فقط پنل های اصلی رو چه طور داشته باشیم که کد انتقال هم دستمون باشه
سلام
کد انتقال توی پنلتون داخل سایت کیراد مشخص هست.
همچنین آدرس پنل اصلی: http://domain.keyrad.com/ca/forgot-password از اینجا ایمیلی که ثبت نام کرده بودید را وارد کنید تا رمز ورود به پنل اصلی براتون ریست بشه و بتونید وارد بشید.
:67::67::67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_server
سلام دوست عزیز من ازتون ۴ تا دامین خریدم چند روز پیش اما الان نمیتونم وارد سایتتون بشم شما اکانت منو پاک کردید ؟ وقطی بازیابی رمز عبور میزنم میزنه هیچ اکانتی وجود ندارد . ایمیلم و لاگینم
mehrdad.boy@hotmail.com هست لطفا مشکل منو حل کنید چون باید لاگین کنم و دسترسی یه دامین ها که ازتون خریدم داشته باشم ! در ضمن این کار از شما بعیده من خیلی بهتون اعتماد.....
سلام
شخصا از کیراد چندتا سفارش داشتم مشکلی نبود تابحال
احتمالا مشکلی دیگهی برای لاگین یوزر شما پیش اومده
شما از دامینهای ثبتی خودتون whois بگیرید مشخص میشه دامینها ثبت هستن و یا در مالکیت شما (ایمیل ثبتی دامین)
شماره تماس در سایت قرار دادن در این مواقع ضروری حتما تماس بگیرید
امیدوارم مشکلتون حل شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_server
سلام دوست عزیز من ازتون ۴ تا دامین خریدم چند روز پیش اما الان نمیتونم وارد سایتتون بشم شما اکانت منو پاک کردید ؟ وقطی بازیابی رمز عبور میزنم میزنه هیچ اکانتی وجود ندارد . ایمیلم و لاگینم
mehrdad.boy@hotmail.com هست لطفا مشکل منو حل کنید چون باید لاگین کنم و دسترسی یه دامین ها که ازتون خریدم داشته باشم ! در ضمن این کار از شما بعیده من خیلی بهتون اعتماد.....
ایمیل اعلام شده در 2017/04/18 19:39 طی هماهنگی انجام شده با شما در تیکت تغییر داده شده. بنابراین باید از ایمیل جدیدی که اعلام کردید جهت ورود به پنل کیراد اقدام کنید. :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Domain474
سلام
شخصا از کیراد چندتا سفارش داشتم مشکلی نبود تابحال
احتمالا مشکلی دیگهی برای لاگین یوزر شما پیش اومده
شما از دامینهای ثبتی خودتون whois بگیرید مشخص میشه دامینها ثبت هستن و یا در مالکیت شما (ایمیل ثبتی دامین)
شماره تماس در سایت قرار دادن در این مواقع ضروری حتما تماس بگیرید
امیدوارم مشکلتون حل شه
سپاسگذارم از لطف و اعتماد شما. امیدوارم که براتون ثبت دامنه با این تعرفه لذت بخش بوده باشه:)
org هم ثبت میکنید لطفا قیمت دهید
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم پستم ویرایش شد
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
ایمیل اعلام شده در 2017/04/18 19:39 طی هماهنگی انجام شده با شما در تیکت تغییر داده شده. بنابراین باید از ایمیل جدیدی که اعلام کردید جهت ورود به پنل کیراد اقدام کنید. :113:
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali1232
org هم ثبت میکنید لطفا قیمت دهید
org سالانه ۴۰ هزار تومان قابل ثبت هست :) میتونید سفارشتون را داخل سایت ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_server
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم پستم ویرایش شد
با تشکر
- - - Updated - - -
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم
خواهش میکنم. امیدوارم که از ثبت دامنهی خودتون با تعرفههای استثنایی لذت برده و از خدمات ارائه شده رضایت کامل داشته باشید:113:
جناب من برای گرفتن گوگل ادسنس می خوام .com ثبت کنم ، برای محکم کاری میخوام مشخصات غیر ایرانی برای ثبتش باشه ، این کار انجام میشه ؟