پاسخ : ███ کسی ثبت شرکت با مسئولیت محدود کرده؟؟؟███
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
والا قیمتهایی که توی ذهنم هست مربوط به سال 93 هستند که خودم ثبت کردم
واسه گواهی عدم سوء پیشینه نفری 35-40 هزار تومان هست
با گواهی اشتغال به تحصیل (برای اداره تشخیص هویت نیروی انتظامی شهرتون) برید اونجا
ازتون انگشت نگاری میشه
عکس هم میخواد. لیست کامل مدارک رو قبلش از اداره تشخیص هویت بگیرید
بعد از 7-10 روز پست میشه به آدرسی که دادید
در این حین هم باید مدارک و اساسنامه و شرکت نامه و ... رو اوکی کنید
فرآیند تعیین نام و ثبت الکترونیک هم در این بازه انجام بدید
همه اینا که تکمیل شد ببرید اداره ثبت
با خرده کاریها یه 40 تومنی هم اینجا شاید هزینه شه
یه آگهی روزنامه رسمی هم باید بزنید فکر کنم 100-120 هزار تومان باشه
یه آگهی روزنامه محلی هم هست 50-60 هزار تومان هم اون میشه
مالیات به چه صورت حساب میشه؟
بطور مثال من هاست میفروشم که طرف با درگاه پرداخت آنلاین پرداخت میکنه شامل مالیات میشه؟!
در کل به چه صورت هستش پرداخت مالیات و راه های پیچ پیچی؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahinmq
خواهش می کنم
فکر می کنم 1.5 سال پیش حدود 2 ماه یا شاید هم 3 ماه زمان برد برای ثبت شرکت که خودم قصد ثبت داشتم.که یکبار هم درخواستم رد شد و مدارک برگردانده شد ، اگر این اتفاق افتاد نیازی نیست گواهی عدم سوء پیشینه جدید بگیرید ، هر گواهی سوء پیشینه اگر اشتباه نکنم حدود 5 ماه اعتبار دارد(اگر اشتباه نکنم).
حقیقتا خاطرم نیست چقدر هزینه برداشت اما اگر شرکت های دیگه براتون ثبت کنند حدود 300 تا 400 شاید بشه.اینجوری بهتر هست ، متن هایی که براتون می نویسند بعدا به مشکل بر نمی خورید.
مالیات هم اگر اشتباه رد کنید جریمه می شید.
بطور مثال من هاست میفروشم که طرف با درگاه پرداخت آنلاین پرداخت میکنه شامل مالیات میشه؟!
در کل به چه صورت هستش پرداخت مالیات و راه های پیچ پیچی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NersiA
در کل به چه صورت هستش پرداخت مالیات و راه های پیچ پیچی
شما به صورت منظم باید دفاتر مالیاتی رو تکمیل کنید.
این دو دفتر رو از اداره ثبت میخرید، مهر و موم می کنید و به حسابدار یا کسی که حسابداری سرش شه می سپارید.
دیگه بر اساس اظهارنامه که باید تا آخر تیر ماه هر سال تسلیم کنید برای شما یه مالیاتی تعیین میشه.
در کار شرکتی بدون مالیات و پرونده مالیاتی نمی تونید کار کنید. چون کد اقتصادی رو نیاز دارید برای فاکتورهای رسمی و قراردادهای رسمی.
ما همین اردیبهشت امسال یعنی 95 قصد ثبت شرکت داشتیم که خودمون اقدام و هزینه کردیم اما چون وارد نبودیم 2 ماهی علاف شدیم و در نهایت مدارک رد شد.
به یکی از شرکتهایی که کارشون ثبت شرکت هست مراجعه کردیم و حدودا 800 گرفتن برای ثبت شرکت و کد اقتصادی و هزینه آگهی رسمی و همه چیز همین حدود شد و تقریبا دو هفته زمان برد که برامون ثبت دادن.
البته ما سهامی خاص ثبت دادیم.