سرویس هاشون بسیار محدود شده هست مثلا واسه نمایندگی whm/cpanel امکان ویرایش اکانت ها بسته هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
سرویس هاشون بسیار محدود شده هست مثلا واسه نمایندگی whm/cpanel امکان ویرایش اکانت ها بسته هست.
من اگر به عنوان یه همکار از سرویس همکار دیگه تعریف می کنم مطمئن باشید پشتش واقعیت هست هر کسی خواست دومین سایتی که روی هاست این همکار (webdade )دارم , معرفی کنم !
آپ تایم سرویس هاشون عالیه ، پشتیبانی هم موردی نداره البته شاید دیر جواب بدن ولی وقتی جواب میدن مشکلات حل میشه
درود
تجربه چندین ماهه من از جناب ایزدی:
فردی متعهد و قابل انعطاف ، با انصاف
اگر نتونستید هزینه سرویس رو موعد پرداخت کنید بهتون مهلت میدن
هر وقت تیکت بدید پاسخ میدن
یک جاهای که حتی به ایشون مبوط نمیشه درخواست کمک کنید بی جواب نمی زارن
اگر بخواید توی سرویس تغییری بدید بدون مشکل واستون انجام میدن و محدودیتی نداره
به طور کلی در کنار خیلی از افراد نا معتبر فروشنده جناب ایزدی یکی از اون افراد خوشنام در امر فروش و خدمت it هست
با سلام
من دو تا سرور مجازی تو وب داده داشتم
والله برای یه مشکل هارد الان یک هفته هست که یوزر ها رو سر میدوونند و میگن به زودی سرور جدید میدیم! در حالی که کل اطلاعات قبلی رو از دست دادیم سرور جدید هم ندادن.
خواستم با دوستان در میان بذارم
بنده الان چند ماه هست نمایندهگی هاست دارم از ایشون
1.اخلاق حرفه ای و پشتیبانی مناسب
2. حل مشکلاتی که حتی مربوط به ایشون نیست
3قیمت های معقول محصولات
من واقعا از ایشون و تیمشون راضی هستم
یک تاپیک دریافت نمایندگی بزنید و از آفر هایی که میاد از هرکدوم یک هفته تست بگیرید(که نمیدن)
بعد میفهمید که واقعا فرق ایزدی عزیز با بقیه چه
حد اقل 200 هزار تومن پول من رو یکسری ها خوردن(اول وعده های شیک و قشنگ بعدش همه چی پرررررر) خودت میمونی و خودت
وب داده واقعا معتبره
من سرویسی نگرفتم ازشون اما خواهشن سعی کنید قبل از هرگونه سفارش و همکاری قوانینشون رو بخونید ( قوانین خیلی سر سختی دارند )