Exploit Scanner تنها برای بررسی فایل های داخلی میپردازد و هیچ گونه ارتباطی با Firewall و ... ندارد.
موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
Exploit Scanner تنها برای بررسی فایل های داخلی میپردازد و هیچ گونه ارتباطی با Firewall و ... ندارد.
موفق باشید.
سلام
آیا اون Exploit Scanner تو سرورهای ایرانی هم نصب میشه؟
ممنون
ما چیزی به نام anti ddos نداریم من الان 10 روزه که سرورم بالا نمیاد
کسی چیز خیلی قوی میشناسه؟
من واقعا شرایطتون رو درک میکنم. اگر شما هم مثل من یه سری از سایتهای مذهبی و سیاسی رو هاست میکنید، و احتمال میدید که اونها دارن دیداس میشن، ۴ راه وجود داره:
۱. انتقال به یه سرور اختصاصی + کرایهی Hardware base DDOS protection (گزینهای که برای من پیشنهاد دادن، و این ماه هم دارم ازش استفاده میکنم یه Cisco هست که راستش هیچ اطلاعاتی در مورد جزئیاتش ندارم)
۲. خرید یه ویپیاس از ایران. فراسو گزینههای DDOS protected داره.
۳. خرید یه سری ریسلری معمولی به شرطی که provider شما بگه که DDOS protected هست.
۴. خرید VPS هایی که DDOS protected هستن (از سایتهای burstnet.eu و یا securedragon.net
اینها نتیجهی تحقیقاتی هستن که من در اوج ترافیک بالای کاری در حالی که داشتم بیچاره میشدم، به نتیجهش رسیدم. این مورد ۴ خیلی مهم هست و همه تو اینترنت دارن از اینها تعریف میکنن اما هر دوشون ما رو تحریم کردن. شما اگه میتونی بدون مشکل از اونا خرید کنی حتما این گزینه رو انتخاب کن.
یه گزینههایی هم هست که review های بسیار بدی در موردشون تو اینترنت هست مثل vortex-vps.com که با این که من خیلی مایل بودم بیام روی این شرکت، اما بعد از این که ریویو هاش رو خوندم فهمیدم ریسک خیلی بزرگیه.
انشالله موفق باشی.
ممنونم
نه من ایران نیستم و سایت من هم همه یا نمایشگاهی ماشین و یا رستوران ...
سرور اختصاصی دارم تو lesweb
ولی اصلآ چای خوبی نیست
آها، خب من راستش تمام تلاشم رو کردم که هر چیزی رو که به دست آوردم، به شما اطلاع بدم.
دوست عزیز من راستش از ووسرورز که توی آلمان هست، باهاش کار کردم. در مورد VPS که سرویس خیلی خوبی به من میدادن. الان هم که Full managed service رو خریدم، باز هم به نسبت سرویس خوبی رو میدن اما موضوع اینه که کلا request های من خیلی زیاد بود و خب من به اونا حق میدم که نمیتونن من رو توی اولویت اول قرار بدن. بخاطر همین بعضی از کارها زمان برد.
به هر حال منظورم این هست که میتونی یه نگاهی هم به سایت wooservers.com بکنی.
دوست داشتم میتونستم بیشتر کمک کرده باشم.
به هر حال ایشالله موفق باشی