پاسخ : طراحی یک سایت فوری و قیمت مناسب
بنظر من بگید همان ۷۰ هزارتومانی برایش انجام بدهد. اینطوری بعد از خرابکاری طرف دفعه بعد این مشتری حاضر میشه میلیونی پول بدهد و کار خوب بگیرد.
البته اینکار سخت نیست چون اوپن کارت هست و قالب آماده در دسترس که فقط باید فارسی سازی شود. شاید حتی همین کار را هم با ۷۰ تومان برخی انجام دهند.
اصن بخواد فارسی سازی هم بکنن با این قیمت ظلمه چه برسه کد نویسی از پایه :|
پول پی اس دی چند حساب میشه
کد نویسی چند
تبدیل به سیستم مورد علاقه چند
:|
خدا میدونه اون شرکت چطوری حساب کرده
ممنون از دوستان,من الان بهش نشون دادم و دوستمون که گفتن که بذار همون 70ت انجام بده.بعد میاد پیشت
خودش الان میگه واقعا راست میگه.
واقعا هم راست هستش.
اما چه کنیم که بعضی ها بخاطر هزار تومن خودشون رو میفروشن.چه برسه به آبروی یک فضایی چند هزار نفره.
یک آفری بدین که حداقل یک سودی هم واسه ماهم داشته باشه.البته من بهش گفتم 400ت.اما گفت بازم 150ت
و گفت فقط شباهت خیلی مهمه که شرکت باید تایید کنند.
ممنون.
زیاد دنبال سود گرفتن از کسانی که سود خودشان را در کپی کردن زحمت دیگران و سواستفاده از شباهت می دانند نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
ممنون از دوستان,من الان بهش نشون دادم و دوستمون که گفتن که بذار همون 70ت انجام بده.بعد میاد پیشت
خودش الان میگه واقعا راست میگه.
واقعا هم راست هستش.
اما چه کنیم که بعضی ها بخاطر هزار تومن خودشون رو میفروشن.چه برسه به آبروی یک فضایی چند هزار نفره.
یک آفری بدین که حداقل یک سودی هم واسه ماهم داشته باشه.البته من بهش گفتم 400ت.اما گفت بازم 150ت
و گفت فقط شباهت خیلی مهمه که شرکت باید تایید کنند.
ممنون.
سلام
بذارید همون 70 تومانیه انجام بده پروژه رو چون 100% تضمین میدم نمیتونه بزنه حتی مثلش رو
بعد اون شرکت وقتی بعد از سفارش دادن به اون بفهمه قضیه رو خودش هم به شما اعتمادش بالا میره هم یا ول میکنه کلا سایت رو یا با هزینه بالا میده به شما