پاسخ : معرفی هاستینگ های متقلب
فکر میکنم اگر فروشنده های معتبر رو معرفی کنیم خیلی راحت تر باشه....چون دیگه کار به نا کجا آباد نمیره که کسی نتونه کنترل کنه
بقیه هم که این کاره نیستند ...یا خودشن رو به بقیه میرسونن یا از دور خارج میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
komsboy_more
فکر میکنم اگر فروشنده های معتبر رو معرفی کنیم خیلی راحت تر باشه....چون دیگه کار به نا کجا آباد نمیره که کسی نتونه کنترل کنه
هاست دل + معتبر در حد جهانی و تیم ملی!! = 10 روزه جواب هیچ ایمیلی رو نمیدند و پول رو بک نمیزنند و دامینهای بسیاری از مشتری ها رو هواست!!
:-$
الان میشه بپرسم کی شاکی هست کی محکوم ؟
چی شده اصلا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
komsboy_more
جالب بود دوست گرامی 10 امتیاز داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
هاست دل + معتبر در حد جهانی و تیم ملی!! = 10 روزه جواب هیچ ایمیلی رو نمیدند و پول رو بک نمیزنند و دامینهای بسیاری از مشتری ها رو هواست!!
عزیز ...شرایط اون مورد استثنا هستش....حالا چون اون مورد پیش اومده همه رو باید به یه چوب زد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingoftehran
جالب بود دوست گرامی 10 امتیاز داشت
قربون شما :دی
دکمه تشکر رو گزاشتن واسه همین دیگه
قضیه داره جالب میشه.
یکی از مشکلات بسیار شایع، پشتیبانی بسیار ضعیف اکثر شرکتهاست حالا چه می خواهید آن هاست را با قیمت 5 هزار تومان بخرید و چه با قیمت 5 میلیون تومان!
متاسفانه طرز برخورد ها کاملا گویای این امر هستند بلاخره مشت نمونه خرواره دیگه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mediya
قضیه داره جالب میشه.
یکی از مشکلات بسیار شایع، پشتیبانی بسیار ضعیف اکثر شرکتهاست حالا چه می خواهید آن هاست را با قیمت 5 هزار تومان بخرید و چه با قیمت 5 میلیون تومان!
متاسفانه طرز برخورد ها کاملا گویای این امر هستند بلاخره مشت نمونه خرواره دیگه!
میشه بگی کجاش داره جالب میشه... :دی
معمولا جایی که پول بیشتری میگیره ... و یکم سابقه داشته باشه و شرکت ثبت شده ....فکر میکنم پشتیبانی در حد قابل قبولی داشته باشه.... نمونه اش زیاده