پاسخ : Ip مال کدوم دیتاسنتره 10.48.9
دوستان عزیز ایپی که با 10 شروع بشه ایپی پراویت هست و هر کسی میتونی روی سیستم روتر تنظیم کنه
در ایران هم یه شبکه اینترانت داریم .
شما از هر دیتاسنتری در ایران و هر اینترنتی که داردی تریس رت بگیرید حتما از یه ایپی که با 10 شروع میشه رد میشه و بعدش وارد اینترنت جهانی میشه
این رنج ایپی های پراویست
• 10.0.0.0/8 (10.0.0.1 تا 10.255.255.254)
• 172.16.0.0/12 (172.16.0.1 تا 172.31.255.254)
• 192.168.0.0/16 (192.168.0.1 تا 192.168.255.254)
این رنجها متعلق به هیچ کشوری نیستند و icaan این ایپیها را برا برای ایجاد شبکه های داخلی گذاشته . تا مشکل تداخل ایجاد نشه !
بحثش یکم پی چیده هستو باید شبکه کار کرده باشید تامتوجه بشید
اما همینو بدید
ایپی که با 10 شروع بشه و یا با 172.16 و یا با 192.168. شروع بشه مطعلق به شبکه هست که داخلش هسستهید که میتونه شرکت . شهر ، isp و یا کشور باشه اما باز متعلق به هیچ کشوری نیستند !
هرکدوم مصرف خاصی داره و تعداد افراد مشخصی میتونه ایپی بده !
ینی کسی نمیدونه مال کدوم دیتاسنتره ؟ آیا این جواب سوال من بود ؟ به پست اول بنده در ابتدای تاپیک دفت کنید بعد نظر بدید ، بنده عرض کردم اینترانت ینی داخل کشور دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MrFox
حرفای خودم رو تایید یا تکذیب نمیکنم.
اگر اشتباه نکنم از دیتاسنتر های داخلی هست.
میگم که از دیتاسنتر های داخلی هستند و سرور اینترانت هست.
همچنین با وجود اینترانت،دیتا از دیتاسنتر Aliyun اطلاعات دریافت میکنه.
ادیت:عذرخواهی میکنم در رابطه با اینکه گفتم اینترانت و دیتاسنتر داخلی...خیلی به متن دقت نکردم.
ولی از همون دیتاسنتری که گفتم اطلاعات دریافت میکنه.
خواهش میکنم دوست من ، خوشحال میشم اگر بگید که کدوم دیتاسنتره
این زمانی مصرف می شوند که دیگه ddos کامل از خارج می بندن چون سرور نمی تونند پیدا کنند سرور رو و کسانی که می خوان دی داس بزنن باید داخل ایران استفاده کنند سرور
که باعث میشه فرد شناسایی و دستگیر بشه واسه همین از این اپی ها استفاده می کنند در صورتی که اینترانت رومیشه واسه دی داس دور زد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
این زمانی مصرف می شوند که دیگه ddos کامل از خارج می بندن چون سرور نمی تونند پیدا کنند سرور رو و کسانی که می خوان دی داس بزنن باید داخل ایران استفاده کنند سرور
که باعث میشه فرد شناسایی و دستگیر بشه واسه همین از این اپی ها استفاده می کنند در صورتی که اینترانت رومیشه واسه دی داس دور زد
بله ، مستحضر هستم ، اولینبار 5 سال پیش از اینترانت استفاده کردم ، فقط میخوام بدونم این آی پی های اینترانت 10.48.9 مال کدوم دیتاسنتره
مال هر دیتاسنتر ایرانی ممکنه باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
مال هر دیتاسنتر ایرانی ممکنه باشه
دوست عزیز بنده قصد کلو دارم ، اونم فقط در همین دیتاسنتر ، فقط میخوام اسمشو بدونم ، میگن آسیاتکه ، درسته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
دوست عزیز بنده قصد کلو دارم ، اونم فقط در همین دیتاسنتر ، فقط میخوام اسمشو بدونم ، میگن آسیاتکه ، درسته ؟
بله اکثرا اسیاتک از این ایپی های پراویت استفاده میکنه ولی خب ممکنه مربوط به دیتاسنتر دیگه ای هم باشه
اما درباره کلو کردن در اسیاتک یکم بیشتر تحقیق کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
بله اکثرا اسیاتک از این ایپی های پراویت استفاده میکنه ولی خب ممکنه مربوط به دیتاسنتر دیگه ای هم باشه
اما درباره کلو کردن در اسیاتک یکم بیشتر تحقیق کنید
مگه جدیدا موردی ازشون سر زده ؟ قبلا از آسیاتک اینترانت 10.201 داشتم اما نمیدونستم که 10.48.9 private های آسیاتک هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan_bazi
عزیز به احتمال زیاد آی پی اینترانتی یا Private IP هست
شما کجا با این آی پی برخورد کردید ؟
ظاهرا آسیاتک این private ip هارو ارائه میده ، بازم باید از خودشون سوال کنم ، البته فکر نمیکنم جوابی بدن