پاسخ : سوالاتی اساسی درباره برپاسازی vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
اگر vmware esxi نصبه لینک آموزش ساخت وی پی اس تو امضام هست.
kvm واسه وقتی هست که شما روی سرور اصلی بخوای یه سیستم عامل نصب کنی مثلا ویندوز یا لینوکس یا ... .
هم نصبه هم نیست! قرار شد دیتاسنتر خودش vmware esxi نصب کنه بعد گفت نصب کردیم. اما من آی پی سرور رو به مرورگر وب می دم خطای سایت پیدا نشد رو می ده. در حالیکه گویا باید یک صفحه شامل لینک و اطلاعات درباره vmware بیاد. به دیتا سنتر گفتم اینطوریه گفت KVM می دم خودتان نصب کنید.
اگه میگه نصبه باید بهت پسورد روت رو بده.
اگه داد با آی پی اصلی سرور بده تا یه تست کنم.
البته این مورد که وقتی آی پی اصلی رو میزنی باید یه صفحه باز بشه درسته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
هم نصبه هم نیست! قرار شد دیتاسنتر خودش vmware esxi نصب کنه بعد گفت نصب کردیم. اما من آی پی سرور رو به مرورگر وب می دم خطای سایت پیدا نشد رو می ده. در حالیکه گویا باید یک صفحه شامل لینک و اطلاعات درباره vmware بیاد. به دیتا سنتر گفتم اینطوریه گفت KVM می دم خودتان نصب کنید.
دست گلشون درد نکنه :d
خب با vmware client تست کنید ببنید وارد میشه ؟
متاسفانه گویا نصب نکردند یا مشکل دیگه ای وجود داره.
چون با vmware vsphere client هم نشد کانکت بشیم .
خوب اگه kvm می دن خودت نصب کن از مبلغ ماهانه کمش کن:71:
دوستان بارهم راهنمایی می خواستم ممنون می شم راهنمایی کنید:
1) فرق VDS با VPS دقیقا چیست؟ مثلا در یک سرور اگر 10 تا VDS با رم 256 بسازیم آیا اگر VPS با رم 256 بسازیم تعدادبیشتری میتوانیم بسازیم مثلا 15 VPS در همان سرور؟
فرق مصرف رم در VDS و VPS چیست؟
2)در گزینه های یک ددیکیتد سرور گزینه اختیاری Uplink 100mb است این به معنی ارتباط 100 مگابیت اضافه از طریق ماهواره است؟ (در دیکشنری آپلینک را نوشته ارتباط با ماهواره)
3) آیا با یک پورت 100 مگابیت دیتاسنتر XLhost میشه 36 VDS به مردم داد یا باعث کندی سرعت میشه؟
4) آیا می توان دقیقا برای هر VDS دقیقا مصرف اختصاصی CPU تعیین کنیم؟ مثلا 25درصد از یک هسته؟ فرق مصرف پردازنده در VDS و VPS چیست؟
مرسی
کسی نمی خواد راهنمایی کنه؟
نقل قول:
1) فرق VDS با VPS دقیقا چیست؟
من فکر نمیکنم فرقی بین این دو باشه یا اصلاً چیزی به نام VDS وجود داشته باشه!
مجازی سازها دو نوع فرق اساسی دارند بعضی ها همراه با هسته (Kernel) اختصاصی هستند بعضی بدون هسته اختصاصی، ولی هر دو مجازی ساز هستند
نقل قول:
مثلا در یک سرور اگر 10 تا VDS با رم 256 بسازیم آیا اگر VPS با رم 256 بسازیم تعدادبیشتری میتوانیم بسازیم مثلا 15 VPS در همان سرور؟
در مجازی سازهایی که بودن کرنل اختصاصی هستند دست شما بازتر هست و میتونید VPS های بیشتری بسازید
نقل قول:
2)در گزینه های یک ددیکیتد سرور گزینه اختیاری Uplink 100mb است این به معنی ارتباط 100 مگابیت اضافه از طریق ماهواره است؟ (در دیکشنری آپلینک را نوشته ارتباط با ماهواره)
متوجه نشدم لطفاً بیشتر توضیح دهید منظور شما چیست.
نقل قول:
3) آیا با یک پورت 100 مگابیت دیتاسنتر XLhost میشه 36 VDS به مردم داد یا باعث کندی سرعت میشه؟
به مشتریان شما بستگی داره که چه کاری انجام میدهند.
نقل قول:
4) آیا می توان دقیقا برای هر VDS دقیقا مصرف اختصاصی CPU تعیین کنیم؟ مثلا 25درصد از یک هسته؟ فرق مصرف پردازنده در VDS و VPS چیست؟
برای هر دو نوع مجازی ساز (بدون هسته و با هسته اختصاصی) شما میتوانید کاربران را محدود کنید ولی مجازی ساز همراه با هسته اختصاصی شما را هم محدود میکند.
نقل قول:
نقل قول:
متوجه نشدم لطفاً بیشتر توضیح دهید منظور شما چیست.
آپ لینک در ددکیتد سرور به چه معناست؟ (به زبان ساده) وقتی یک سرور را انتخاب می کنیم جزو گزینه ها مثلا نوشته
100mb uplink 20$
مثلا در گزینه های ایکس ال هاست.
در بابیلون نوشته:
transmission channel which carries signals from a station on earth to a communications satellite or other airborne transmitte
به نظرم آپ لینک در ددیکیتد سرور به معنی ارتباط ماهواره ای نیست و معنی دیگری میده
سرعت transit اطلاعات.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
*سرعت transit اطلاعات روی شبکه.