تشکر ... کیفور شدم. یعنی ابزار خیلی خوبیه. اگر کسی بفهمه چیه... خیلی ممنون بابت اینکه اطلاع رسانی کردید. موضوعی که برای منم حساس میشه خواه نا خواه. قیمت هست. حتماً قیمتش بالاست نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب در مورد اینکه این نرم افزار از صفر نوشته شده باید عرض کنم که بله این نرم افزار توسط گروه بهسا از صفر نوشته شده و 100 درصد یه نرم افزار ایرانی هست.
تعرفه های بهسا برای اتصال به ووکامرس:
نسخه سالیانه و ابری : 150 هزار تومان
نسخه سالیانه و نصب بر روی هاست مشتری: 449 هزار تومان
جهت خرید نسخه سالیانه به ادرس زیر مراجعه کنید:
https://www.mahfelwp.com/behsa-accou...th-woocommerce
برای خرید نسخه دائمی هم با ایمیل من در تماس باشین:
sale@behsaa.com
- - - Updated - - -
خواهش میکنم بسیار ابزار کارآمدی هست و با توجه به نیازسنجی بازار امکانات نرم افزار برنامه نویسی شدن یعنی تا قبل از بهسا خیلی ها دنبال چنین ابزاری بودن حالا که تیم تولید بهسا این امکان رو برای جامعه بزرگ وردپرس و ووکامرس فراهم کرده دوستان میتونن با خیال راحت از این نرم افزار ایرانی و صد در صد بومی استفاده کنن.در مورد قیمت ها نه زیاد نیستن و کارشناسان ما تو بهسا با بررسی تمامی فاکتورها این قیمت ها رو ارائه دادن که واقعا هزینه ناچیزیست در مقابل امکانات بیشمار بهسا.قیمت ها رو هم تو پست قبلی به اطلاع دوستان رسوندم.
سلام . وقت بخیر
میخوام ووکامرس رو به حسابداری شما متصل کنم.
ببینید. اجناس سایت من داخل مغازه من هم هست.
یعنی انبار داری باید هم از فروش سایت هم از فروش مغازه محاسبه بشه.
فرضا اگر از سایت یا مغازه جنسی فروخته بشه ، هم توی ووکامرس و حسابداری موجودی خودکار کثر میشه ؟
یا بازم باید دستی انجام بدم ؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
فرآیند خرید و فروش در بهسا یکپارچه است. بدین ترتیب که اگر یک انبار فروشگاهی داشته باشید که کالاهای خریداری شده را در آن نگهدارید. چه خرید از فروشگاه اینترنتی و چه خرید حضوری، در لحظه موجودی کالای شما در فروشگاه واقعی و فروشگاه اینترنتی بروز خواهد شد و اصولاً اگر بهسا این گزینه را نداشت، ارزش تامل نداشت. پیشنهاد میکنم از نسخه آزمایشی دیدن بفرمایید. من کاملاً این موارد رو بررسی کردم.
با تقدیم احترام