ببینید تا وقتی که تلگرام با این همه آپدیت های منظم هست از نظر من کار کردن روی این پروژه دور ریختن وقت و هزنیه هست و بس
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینید تا وقتی که تلگرام با این همه آپدیت های منظم هست از نظر من کار کردن روی این پروژه دور ریختن وقت و هزنیه هست و بس
جدا از مسئله توانایی برنامه نویسی و ...
مورد اول اعتماد کاربران ایرانی به سرویس دهنده داخلی هست که خوب خودتون میدونید حتما.
مورد بعدی دولت هست
تنها حالتی که شما می تونید خودتون رو به جایگاه مناسبی برسونید این هست که یا خیلی سریع بتونید به قدرت خیلی بالایی برسید و کاربران زیادی جذب کنید (مثل کوچ مردم از وایبر به تلگرام) یا این که افراد خیلی خیلی قدرتمندی پشتتون باشند که خوب هر دو مورد خیلی بعید به نظر میرسه
مورد بعدی هم این هست که دولت به شدت برای دسترسی به اطلاعات کاربران به شما فشار خواهد آورد که خوب به توجه به شناختی که همه ما از دولت و مملکت داریم شما چاره ای جز قبول کردند ندارید مگر این که خارج از ایران باشید و به قدری قدرت داشته باشید که جرات ***** کردن سرویس شما رو نداشته باشند
یادتون نره تلگرام در حال حاظر بدون شک همکاری هایی با دولت ایران داره و چون قدرت بالایی بین کاربران داره می تونه این همکاری رو در مواردی بسیار محدود نگه داره ولی شما این امکان رو ندارید
از قبل تلگرام وجود داره در نتیجه دولت لحظه ای تردید برای ***** کردن شما نمی کنه چون با وجود تلگرام کافی هست یک سری دلایل مسخره بیارند تا کاربران رو ساکت کنند و حتی اگر هم زیاد در این مسئله موفق نشند، باز هم با وجود تلگرام و وجود بستری که کاربران نیاز های خودشون رو فراهم می کنند، شرایط به شکلی نخواهد بود که برای دولت مشکلی ایجاد کنه
در کل توصیه می کنم اگر داخل ایران هستید چنین کاری رو انجام ندید چون نه از طرف کاربر ها به شما لطفی نمیشه و نه از طرف دولت خودتون و در نهایت هم ذهن و اعصابتون به شدت داغون میشه از این مسئله
همه این بحثا به کنار وقتی کاربر به مسنجر ایرانی اعتماد نداره کاریش نمیشه کرد به نظرم!
بنده بعنوان یک مخاطب به نرم افزارهای مشابه ایرانی اعتماد نمیکنم و استفاده هم نخواهم کرد..!
به نظر من اگه بتونید حرفه ای و خلاقانه طراحی کنید و ایده های جدیدی در پیام رسان پیاده کنید مردم استقبال میکنن و کاری به خارجی یا داخلی بودنش ندارن.اما اگه بخواید جیزی در حد تلگرام طراحی کنید کسی سمت شما نمیاد چون داره از تلگرام استفاده میکنه ذیگه
قسمت سخت کار هم همینجاست که ایده متفاوت و خوبی داشته باشین برای پیام رسان
سلطان مسنجر های جهان هم ارائه بدین، همین ملت ما از تلگرام و... استفاده می کنند
سنگ اندازی تو این مسیر در آینده براتون افزایش پیدا میکنه و به محض اینکه مقداری نامدار شدین دردسر ها شروع میشه
تازه باید از هفت خان رستم رد بشین و مجوز بگیرن، بعدشم تازه در قبال نوشته های تمامی اشخاص در صورت نیاز باید پاسخگو باشید!!!!!! مثل سرویس های وبلاگ دهی...
روش حساب نکنید
منفی.
اگه واقعا روش کار بشه و تمیز دربیاد خیلی هم خوبه
دوستان فشارهای حکومتی و مجوز هارو مطرح کردن ولی اینو مد نظر نگرفتن که وقتی این مسایل پیش میاد که برنامه گردن کلفتی بشه بین کاربرا و تعداد زیادی کاربر داشته باشه و اونموقع مطمئنا ارزش داره که ازش دفاع کرد
بیشتر شرکت های مسئول ایران خودسر عمل میکنن و وقتی اسم وکیل و دادگاه میاد وسط عقب نشینی میکنن
ولی مسئله اینه که واقعا قدرت کافی برای طراحی سیستم قوی دارید یا نه.اگه دارید شک نکنید تو این کار