می دونین که softlayer و دیتاسنتر theplanet با هم ادغام می شن و کلا برند سافت لایر می مونه
واقعا بهترین دیتاسنتر دنیا سافت لایر هست
نمایش نسخه قابل چاپ
می دونین که softlayer و دیتاسنتر theplanet با هم ادغام می شن و کلا برند سافت لایر می مونه
واقعا بهترین دیتاسنتر دنیا سافت لایر هست
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون
واسه گزینه ی اول و دوم می خوایم
پشتیبانیش چجوریه؟؟؟ دیتاسنترش کجاس؟؟؟
استفاده رو که گفتم, از لحاظ قیمت فرقی نمیکنه
میشه واضح تر توضیح بدیدنقل قول:
به نظر من چیزی که میتونه از ارزش های وب سایت کم کنه همین میزبانی هست
من خودم از بین دیتاسنتر ها هتزنر و Leaseweb رو بهتون پیشنهاد میدم اگر میخواد چیزی از ارزش های سایتتون کم نشه روی این 2 تا دیتاسنتر فکر کنید
آقا اصلا شما استاد هاست و سرور ولی یه سوال: شما از وقتی به دنیا اومدید استاد بودید؟؟؟
دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده جواب سوال به اصطلاح احمقانه ی من رو بدید (قصد توهین ندارما, من کوچیک همتونم)
نقطه ضعفی داره که لازم به دونستن باشه؟؟؟
با این شرایط من از دیتاسنتر کانتینیوم آمریکا آفر های خوبی رو میتونم بدم ( پورت 1Gbps با پهنای باند Unmetered )
محدوده قیمت رو بگید تا آفر ها رو بدم ;)
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
با این شرایط من از دیتاسنتر کانتینیوم آمریکا آفر های خوبی رو میتونم بدم ( پورت 1Gbps با پهنای باند Unmetered )
محدوده قیمت رو بگید تا آفر ها رو بدم ;)
این آدرس سایت دیتاسنتر ولی سرور ارائه نمیدن ~~> Chicago Colocation | Continuum Data Centers
سرور مجازی هم خواستید در خدمتیم ~~> http://www.webhostingtalk.ir/f15/18153/
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
این آدرس سایت دیتاسنتر ولی سرور ارائه نمیدن ~~> Chicago Colocation | Continuum Data Centers
سرور مجازی هم خواستید در خدمتیم ~~> http://www.webhostingtalk.ir/f15/18153/
دیتاسنتری خوبه که با توجه به سروهاش و سرویس هاش و قیمتی ها همه با هم جور در بیان. فرض کنید یه سرور که واسه هاستینگ میخوایی هتنزنر میده 300 سافلایر میده 500 وقتی سرویس هتزنر عالیه . سافت لایر چه چیزی رو سرور میده که این قیمتشه !!!!!
قیمت مناسب = کیفیت خوب
یه امضا من نگاه کنی لیست ذیتا سنتر های که خوب هستن و خیلی ها تایید می کنن وجود داره.:71:
SoftLayer
AS36351 SOFTLAYER Technologies Inc.
AS24940 HETZNER-AS Hetzner Online AG RZ
;)
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
SoftLayer
AS36351 SOFTLAYER Technologies Inc.
AS24940 HETZNER-AS Hetzner Online AG RZ
;)
هر آشی به پول نیست. یکی ماهر هستش با وسایلی که قیمت مناسب دارن .خوشمزه میپزه ارزون میده.
الان بیا ببینیم بیشتر این انجمن یا هاستینگ ها و سایت ها و ... از کدوم dc هستش . 30 تاش که دسته منه .:65:
سافت لایر چی !! یکی بیاد یگه سافت لایر دارم 2 تا و 1 ساله اونجام.
ممد خوب تو با کل اروپا مشکل داری تو اصلا نظر نده. [-(