پاسخ : بی دقتی در مدیریت سایت دیجی کالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما نوشتید بی دقتی مدیر
مدیر اگر اینقدر بی کار باشه که بیاد صفر بشماره
دیجیکالا الاندرحد یک سوپرمارکت بود!
دوست عزیزدی جیکالا از صدا وسیمامهمتر نیست
که با انتشار هر متنی می تونید کلی غلط دستوری و نگارشی پیدا کنید
یا جدا ازاون کافیه کمی زیر نویس ها و دنبال کنید
مخصوصا شبکه های استانی
به راحتی غلط املایی هم مشاهده میشه
دیگه بیلبردها و... بقیه موارد جای خودش
مطلبی که ارسالکردید اصلا با ارزش نیست و جای بحث نداره
موفق باشید
منظور از مدیر، مدیر عامل نیست همین تالار 100 تا مدیر داره
و اینکه فکر کنم تو یه سایت فروشگاهی صفر مهم باشه تو سوپر مارکت شاید مهم نباشه اما دیجی کالا که حد اقل روزی 25 میلیارد فروش داره این صفر ها مهمه
در ضمن من ایرادی به دیجی کالا نگرفتم چون برام جالب بود اینجا قرار دادم و اگه برای شما جالب نیست پس نیازی به بحث کردن هم نداره
ببخشید من تا چندتا پست رو خوندم ولی به خاطر یه صفر اضافه لازم نبود این همه بحث بشه با یه ایمیل ساده میشد این مشکل رو حل کرد
به نظر من باز کردن یه موضوع واسه یه صفر خیلی خنده داره
دوستان عزیز قصد اشتراک گذاری بوده ..... برای من جالب بوده و می خواستم با همه شما به اشتراک بگذارم. و در ضمن عرض کردم ایمیل به خودشون زدمو گفتم . اونا هم برداشتن .من از طرف دار های دیجی کالا هستم به کرات عرض کردم. انسان هم جایز الخطاست اما باز هم میگم سایت به این بزرگی نباید چنیییییین اشتباهاتی بکنه .
اینجا انجمن وب هاستینگ هست نه انجمن اکابر ایران!
شمام اگه مهم هست براتون ایمیل میکردین به انتقادات دیجی کالا.
فروم رو با سبزی فروشی اشتباه گرفتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
اینجا انجمن وب هاستینگ هست نه انجمن اکابر ایران!
شمام اگه مهم هست براتون ایمیل میکردین به انتقادات دیجی کالا.
فروم رو با سبزی فروشی اشتباه گرفتید
شما ببین تاپیک کجا ارسال شده بعد نظر بده
بعد مجبور نیستید بیاید بحث کنید
حالا یک اتفاق به این کوچکی رو هی بزنید تو سر دیجی کالا اشتباه تایپی داشته بنده خدا قتل عمد که انجام نداده . توی روز خومون چند دفعه اشتباه میکنیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar_tym
همین کارم کردم دوست عزیز . فرمایش شما متینه .... اما سایت به این بزرگی که الان ماشین هم میفروشه نباید از این اشتباها بکنه .... به نظر من یک مقدار مغرور شدن و دیگه کمتر توجهی به این مسائل می کنن.....
سلام متوجه نمیشم چرا همکاران دیگه اومدن تو بحث بچه گانه شما شرکت میکنن احتمالا برای افزایش نوشته های خود این پست را زدید حتما پست شما گزارش میشه چون واقعا درک نمیکنم چرا اشتباه درج کردن یک قیمت که با تخفیف هم درستش کردن برای شما اینقدر مهم شده که اینجا یک بحث چالش انگیز باز کردید حتما از این پست ها در اینجا عکس بگیرید بفرستید دیجی کالا شاید دیدن شما دلسوز سایت هستین استخدامتون کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TheEnnd
سلام متوجه نمیشم چرا همکاران دیگه اومدن تو بحث بچه گانه شما شرکت میکنن احتمالا برای افزایش نوشته های خود این پست را زدید حتما پست شما گزارش میشه چون واقعا درک نمیکنم چرا اشتباه درج کردن یک قیمت که با تخفیف هم درستش کردن برای شما اینقدر مهم شده که اینجا یک بحث چالش انگیز باز کردید حتما از این پست ها در اینجا عکس بگیرید بفرستید دیجی کالا شاید دیدن شما دلسوز سایت هستین استخدامتون کردن
یک اشتباه تایپی کوچیک که حتی در قیمت اصلی کالا هم دخیل نبوده رو بزرگش نکنیم !