من می خوام همه پورت ها روی میکروتیک بسته بشه و فقط پورت 80 و 443 باز باشه. یعنی کاربر فقط یتونه وبگردی کنه.
از این روش استفاده کردم ولی بعد از کانکت شدن نت قطع می شه و حتی دو پورتی 80 و 443 هم با این که ادد شدن کار نمی کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام همه پورت ها روی میکروتیک بسته بشه و فقط پورت 80 و 443 باز باشه. یعنی کاربر فقط یتونه وبگردی کنه.
از این روش استفاده کردم ولی بعد از کانکت شدن نت قطع می شه و حتی دو پورتی 80 و 443 هم با این که ادد شدن کار نمی کنن
دوست عزیز فقط این دو پورت نیستن که باعث اتصال میشن
این طرز فکر اشتباهه که شما با باز گذاشتن این دو پورت می تونید از شر تورنت و اسپم خلاص بشید
چون برخی ای اس پی ها با پورتهای بالای 20000 به صورت دوره ای کاربراشون متصل میشن و شما باید به جای بستن دسترسی رو محدود کنید نه اینکه ببینید
در این صورت شما اصلا نمی تونید اتصالی در بالای 90 درصد کاربراتون داشته باشید
تجربه عملی به شما بیشتر کمک خواهد کرد
موفق باشید
موردی که هست و ظاهرا باعث میشه فایروال میکروتیک و سایر فایروال ها نتونن پورتهای تورنت رو بلاک کنند، encrypt شدن data هست! (که در این حالت فایروال نمیتونه تشخیص بده و اطلاعات رد و بدل میشن)
دوستان آیا برای این مساله راه حل قطعی پیدا کردن ؟
خواهش میکنم به من کمک کنید من رو abuse کردن وقتی با طرفی که ازش میخرم طرف میگه شما 50 هزار ت ومان جریمه شدید برای اینکه abuse شدین و باید طی بیت و چهار ساعت مشکلتونو حل کنید در غیر این صورت جریمه میشین ؟ قزیه این جریمه چیه کشکه یا راستگی؟
دومنا من چکار کنم که دیگه این مشکل من رفع بشه دلیل اصلی ایم مشکل من چیه ؟ و برای رفعش باید چکار کنم
میکروتیک v3.20
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
ip german ham hastam?
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
اگه میشه بگین از کجا من این کد ها رو وارد کنم از ترمینال شروع کنید تا زمانی که دیگه تموم بشه راستی من چطوری میفهمم که اسپم و تورنتم بلوکه شدن؟
راهی نیست یک آی پی که نمی خوامی به میکروتیک وصل می شه رو بن کنیم ؟
تشکر تاپیک مفیدی بود
با عرض سلام خدمت اساتید عزیز
سوال منم شبیه سوال همین دوستمون هستش که جوابی ندیدم براش. گفتم یه ری نیو بکنم سوالو
من یه یوزر دارم که آی پی ولید هم داره حالا میخام فقط 2تا پورتش باز باشه و الباقی بسته
اساتید عزیز کارم خیلی گیره لطفا کمکم کنید