این سایت ها کدومشون بزرگند؟
من نمی گم جوملا سیستم بدیه ، اما برای پروژهای بزرگ مناسب نیست ،
اگه سایت حرفه ای می خواهد بزنید دروپال بهترین انتخابه ، رو دست نداره ،
سایت هایی مثل کاخ سفید ، یاهو ، گوگل ، سونی ، اینتل و... از دروپال استفاده می کنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
ميشه چند مورد از ضعف هاي امنيتي اون رو بگيد و چند سيستم ديگه هم كه امنيت تضميني دارند رو معرفي كنيد؟!
مطمئنن هيچ سيستمي امنيت پايدار نداره ولي امنيت يك وب سايت به چند عامل بستگي داره و به طور كلي نبايدگفت جوملا امنيت زيادي نداره و بدرد سايت هاي بزرگ نميخوره.
همونطور كه دوستان اشاره كردند و لينكهايي هم گذاشتند مشاهده مي كنيد كه چه سازماني هايي دارند استفاده مي كنند از اين سيستم.
امنيت = طراح سايت(اصول و روشها) + سرور(سخت افزار-نرم افزار) + جوملا (پچ هاي امنيتي)
=))
سوتی دادی در حد تیم ملی برزیل !
آخه عزیز من وقتی اطلاع نداری مجبور نیستی که به جای تراوشات مغزت ، تراوشات معدت رو بدی بیرون !
هر بشری که 1-2 ماه با اینترنت کار کرده باشه میدونه این سایت هایی که نام بردی سی ام اس های اختصاصی دارند !
لطفا اگر از مطلبی اطلاع ندارید ، حرفی نزنید و باعث گمراهی دیگران هم نشید !
هیچ وقت نمیشه گفت بهترین سیستم چه سیستمی هست
جوملا سیستم خوبی هست و مشکل زیادی از لحاظ امنیت نداره
بهتره اول فکردی بعد حرف بزنی من که نگفتم شرکت های گوگل ، یاهو ، اینتل و سونی به طور کامل دارند از دروپال استفاده می کنند ، اینو بچه 5 ساله هم می دونه این شرکت های از سیستم های اختصاصی خودشون استفاده می کنند ، برای یک بخش از دروپال استفاده می کنند.
گوگل برای M-Lab | Welcome to Measurement Lab
یاهو برای Yahoo! Research.
اینتل Home | Intel AppUp(SM) developer program
سونی http://musicbox.sonybmg.com/
ابونتو Ubuntu homepage | Ubuntu
فرانس 24 France24 - TOP STORIES - the latest news from around the world - read about the events that make international headlines
کاخ سفبد The White House
مای بی بی MyBB - Free and Open Source Forum Software
و... Drupal sites | Dries Buytaert
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
بهتره اول فکردی بعد حرف بزنی من که نگفتم شرکت های گوگل ، یاهو ، اینتل و سونی به طور کامل دارند از دروپال استفاده می کنند ، اینو بچه 5 ساله هم می دونه این شرکت های از سیستم های اختصاصی خودشون استفاده می کنند ، برای یک بخش از دروپال استفاده می کنند.
گوگل برای M-Lab | Welcome to Measurement Lab
یاهو برای Yahoo! Research.
اینتل Home | Intel AppUp(SM) developer program
سونی http://musicbox.sonybmg.com/
ابونتو Ubuntu homepage | Ubuntu
فرانس 24 France24 - TOP STORIES - the latest news from around the world - read about the events that make international headlines
کاخ سفبد The White House
مای بی بی MyBB - Free and Open Source Forum Software
و... Drupal sites | Dries Buytaert
به هر حال هر سیستمی که اپن سورس باشه حفره های امنیتیش زودتر و راحت تر مشخص میشه...
اما مزیتی که دارن اینه که چندین توسعه دهنده (بین 10 تا 10000 نفر) در به روز رسانی دخیل هستند.!!!
البته تمامی نظر من و تمامی دوستان شخصی هستش و بهترین راه مقایسه بر اساس نیاز و نظر سنجی مناسب در جامعه آماری گسترده است.
The CMS Matrix - cmsmatrix.org - The Content Management Comparison Tool
براي مشاهده سايت هاي جوملايي از جمله سايت هاي دولتي و جهاني كه با جوملا طراحي شدند:
Home - Joomla! Community Showcase