پاسخ : از ovh سرور بخرم یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
اینا همش حرفه ریپورت می کنن ترافیک و بررسی می کنه و ... اگه به همین شکل باشه چرا سرور های نت افراز بسته نمیشه؟
دقیقا سوال منم همن هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria90
درود
یک مشورت با اساتید و با تجربه ها
یک سرور اختصاصی ovh میخواستم اما خیلی میترسم از بسته شدن سرور چون متاسفانه اینقدر افراد فروشنده زیاد شدن و موضوعات بی تعهدی هست ادم واقعا میترسه
مشورت
افراد با تجربه و قدیمی میگن ovh به یوزر ایرانی حساسه حتی اگه پنل خارجی و با هویت خارجی حقیقی وری فای شده باشه توی دیتاسنتر
وقتی ببینن پهنای باند سرور از ایران داره مصرف میشه و مصرف کننده نهایی یک ایرانیه سرور رو میبندن ممکنه تا چند ماه کاری نداشته باشن
اما به محض اینکه متوجه بشم میبندن و باز هم نمیشه دیگه
بنظر شما آیا فکر ovh رو دیگه نکنم و دنبال دیتاسنتر هایی مثل hetzner باشم؟چون ovh سرورهاش واقعا با کیفیته اما این بحث بسته شدن و مشکل با en user ایرانی من رو میترسونه
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
سپاس
سلام و خسته نباشید
اگر سرور برای ترافیک نامحدود میخواهید او وی اچ مناسب هست با توجه به هزینه های جانبی و ...
اما اگر ترافیک نامحدود نیاز ندارید مناسب نیست
ما او وی اچ فقط بدلیل ترافیک نامحدود پیشنهاد میکنیم چون هزینه های ان بسیار مناسب هست
نوع مصرف شما چیست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام و خسته نباشید
اگر سرور برای ترافیک نامحدود میخواهید او وی اچ مناسب هست با توجه به هزینه های جانبی و ...
اما اگر ترافیک نامحدود نیاز ندارید مناسب نیست
ما او وی اچ فقط بدلیل ترافیک نامحدود پیشنهاد میکنیم چون هزینه های ان بسیار مناسب هست
نوع مصرف شما چیست ؟
مجازی سازی و هاست یکسری سایت مشتری های خاص
برای هاست عمومی و فروش نیست مصرف شخصی بیشتر و یکسری مشتری خاص
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria90
مجازی سازی و هاست یکسری سایت مشتری های خاص
برای هاست عمومی و فروش نیست مصرف شخصی بیشتر و یکسری مشتری خاص
باتوجه به موارد اینچنینی از هتزنر تهیه کنید چون قیمت ها منفاوت نخواهد بود و کارای برابر خواهید داشت
در بخش خرید سرور درخواست کنید همکاران به شما افر سرور از هترنز بدهند
موفق باشید
به هیچ عنوان از ovhخرید نکن برادر من 5روز پیش یه سرور اختصاصی همین همکارها برامون خریدن یک اسکریپت فروشگاهی روش نصب کرده بودیم برای امنیت بیشتر سرور اختصاصی خرید کرده بودیم به 5 روز نرسید زدن سرور بستن و ابیوز اومده بود اتک ارسال شده به سرور در حالی که فقطو فقط یک ورد پرس فروشگاهی رو سرور نصب شده بود بی دلیل و بدون هیچ اخطاری درجا سرور خاموش کردن 200 تومن ما هم پرید بهتون پیشنهاد میکنم فقط از هتزنر المان خرید کنید که عالی هست خودم 5 سال یک سرور اختصاصی ازشون دارم و هیچ مشکلی هم تا الان برام پیش نیومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
به هیچ عنوان از ovhخرید نکن برادر من 5روز پیش یه سرور اختصاصی همین همکارها برامون خریدن یک اسکریپت فروشگاهی روش نصب کرده بودیم برای امنیت بیشتر سرور اختصاصی خرید کرده بودیم به 5 روز نرسید زدن سرور بستن و ابیوز اومده بود اتک ارسال شده به سرور در حالی که فقطو فقط یک ورد پرس فروشگاهی رو سرور نصب شده بود بی دلیل و بدون هیچ اخطاری درجا سرور خاموش کردن 200 تومن ما هم پرید بهتون پیشنهاد میکنم فقط از هتزنر المان خرید کنید که عالی هست خودم 5 سال یک سرور اختصاصی ازشون دارم و هیچ مشکلی هم تا الان برام پیش نیومده
اخه مگه توی 5 روز چه کردید که سریع بستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
سلام ، قصد دخالت ندارم
ولی دیتا سنتر او وی اچ یا هتزنر یا هر دیتا سنتر دیگه ایی! بدون اطلاع قبلی ، و بدون بررسی ابیوز فکر نمیکنم سروری رو درجا خاموش کنن!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
سلام
در دیتاسنتر او وی اچ این مورد امکان پذیر نیست
پیگیر شوید حقتان بگیرید و سرور استفاده کنید
اگر امکانش هیت بگید از چه شخصی خریدید که ما اشتباه شما رو تکرار نکنیم و اون اون شخص نخریم
چون بعیده بعد 5 روز یهو بی اطلاع سرور بسته بشه
ما هم حدود 5 سال هست با ovh کار میکنیم و هیچ مشکلی نداشتیم و هیچکدوم از سرورها بسته نشده ولی ابیوز اومد باید پیگیر باشید و مشکل رو رفع کنید وگرنه به مشکل بر میخورید نه ovh اگر پاسخگو نباشید با هر دیتاسنتری ممکن به مشکل بخورید.
و اینکه ابیوز بی مورد هم تا الان نداشتیم یعنی واقعا مشکلی بوده و ما هم سعی کردیم برطرف کنیم. با هیچکدوم از سه برند ovh تا الان به مشکلی برنخوردیم.
مشکل ovh با ایرانی ها هم بخاطر تحریم نیست به خاطر پرداخت با اکانت ها و کارت های هکی و ***ی هست. در واقع بلایی که خودمون سر خودمون آوردیم. الان هم روی وریفای کردن مدارک حساس هستن و باید مدارک درست و دقیق ارائه کنید.