من با آرین پال کار کردم خیلی عالیه حتی نصف شب هم جواب تیکت میدن بطوریکه ساعت 1 نصف شب درگاه برام فعال کردن.
وایزی هس سریع هست.
نکست پی هم که یه مدتی هست فعالیتش رو شروع کرده واقعا از همه لحاظ خوب و عالیه.
نمایش نسخه قابل چاپ
من با آرین پال کار کردم خیلی عالیه حتی نصف شب هم جواب تیکت میدن بطوریکه ساعت 1 نصف شب درگاه برام فعال کردن.
وایزی هس سریع هست.
نکست پی هم که یه مدتی هست فعالیتش رو شروع کرده واقعا از همه لحاظ خوب و عالیه.
سلام دوست عزیز
آسان پرداخت که زرین پال ارائه میده ، لینک پرداخت شخصی هست و به اسم شما ثبت میشه و نه به اسم سایتتون.
اگه میخاین سیستمی مثل آسان پرداخت رو برای کاربرانتون فراهم کنین که مشخصات و مبلغ دلخواهشون رو وارد کنن (مثل آسان پرداخت) و یا حتی برای محصولی مشخص ، لینک منحصر بفرد به کاربرانتون بدین و ..... ، میتونین از اسکرپیتهای آزمایشگاه زرین پال که آدرسش رو هم براتون میزارم ، استفاده کنین:
https://www.zarinpal.com/lab/category/scripts/
موفق باشین
آرین پال مناسبه اما خیلی سخت گیری دارن
مقلا اگر تعغییر سرور بدید و ای پی رو چنج نکنید درگاهتون کانکت نمیشه
یا اگر برای ادرس x درگاه میگیرید فقط تو همین سایت میتونید لینک بسازید حتی کلید خرید در وب دیگر قابل قرار دادن نیست
سلام
pay.ir (تا الان) عالیه !:113:
من درگاه ملت رو که نزدیک 3 ساله دارم و همه چیش خوب هست. نماد اعتماد هم دارم .
خواستم برای زرین پال اقدام کنم تا در کنار ملت اون رو هم داشته باشم. خیلی خیلی دیر جواب میدن (پاسخ تیکت بعد از سه روز) و بعد هم با کمال پر رویی و بدون دلیل نوشته: از ارائه خدمات معذریم
من وبسایتم تراکنش خوبی داره و الان هم ملت دارم. می خام یه درگاه دیگه هم داشته باشم.
زرین پال خوب نیست. اصلا از برخوردشون خوشم نیومد
بهترین زرین پال
اگه کارمزد مهم نیست pay.ir
فرستاده شده از LG-H960ِ من با Tapatalk
سلام
فقط pay.ir
دوستانی که میگن pay.ir
والا برا من فیـلتر میاد ! برا شما هم اینطوریه یا اینکه با فیــلتر شدنش مشکلی ندارید ؟
pay.ir کلا شیلتره!
کسی میدونه باز میشه دوباره یا نه؟