پاسخ : آموزش کسب درامد از سایت
سلام
سایت خوبی دارین
در یه زمینه فعالیت کنید یا حداقل چند زمینه مرتبط به هم
بخش اهنگ رو حذف کنید
کمی حرفه ای تر کار کنید پیشنهاد میدم یه ویژگی خاص داشته باشه سایتتون تا دلیلی برای استفاده از سایتتون وجود داشته باشه
به نظرم اول اینایی که گفتمو انجام بدین بعد دنبال تبلیغات و پول دروردن باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
سلام
سایت خوبی دارین
در یه زمینه فعالیت کنید یا حداقل چند زمینه مرتبط به هم
بخش اهنگ رو حذف کنید
کمی حرفه ای تر کار کنید پیشنهاد میدم یه ویژگی خاص داشته باشه سایتتون تا دلیلی برای استفاده از سایتتون وجود داشته باشه
به نظرم اول اینایی که گفتمو انجام بدین بعد دنبال تبلیغات و پول دروردن باشید
من نظرم این بود همه زمینه ها رو پوشش بدم یعنی آهنگ اندروید ایفون ویندوز فون حتی کامپیوتر ولی خب تنهایی سخته به چه دلیل آهنگ رو حذف کنم ؟ و اینکه حرفه ای تر منظورتون چطوری یعنی ؟
- - - Updated - - -
ویژگی های خاص مثلا چی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
من نظرم این بود همه زمینه ها رو پوشش بدم یعنی آهنگ اندروید ایفون ویندوز فون حتی کامپیوتر ولی خب تنهایی سخته به چه دلیل آهنگ رو حذف کنم ؟ و اینکه حرفه ای تر منظورتون چطوری یعنی ؟
- - - Updated - - -
ویژگی های خاص مثلا چی ؟
در اینده ممکنه سایت های اهنگ شاد و غمگین از هم جدا بشن هر چی به جلو بریم این موضوع بیشتر اتفاق موفته
با کمی فکر و تحقیق خودتون به این موضوع خواهید رسید و دلیلش رو هم متوجه خواهید شد
گفتم بخش اهنگ رو حذف کنید چون انگار سایت شما با دانلود نرم افزار بالا اومده و رتبه گرفته
اگر با دانلود اهنگ بالا اومده بود میگفتم بخش نرم افزارو حذف کن
الان اگر من بخام نرم افزار دانلود کنم میرم کافه بازار چه دلیلی هست بیام سایت شما؟
اگر سایتتون چیزی داشته باشه تا من دلیلی برای اومدن داشته باشم یه ویژگی خاص حساب میشه
این ویژگی خاص خودش یه ایده هست که باید پیداش کنید
ولی وقتی روش فکر کنید حتما چیزایی به فکرتون میرسه