پاسخ : نمایده رسمی WHMCS,Kayako,WHMSonic در ایران
برای چی ناراحت بشیم، من منظورم خود سیستم whmcs بود نه سوال شما اتفاقا خیلی هم خوشحال میشم اگر سوالی داشته باشید بتونم کمکتون کنم به هر حال شرمنده اگر منظورم رو بد رسوندم،
برای مهم بودنش هم به این موضوعی هست که به کاربر بستگی داره،
و برای خرید هم فرقی نداره چه از ما بگیرید چه از مستقیم از whmcs ، باز هم بستگی به خودتون داره که کدوم براتون راحت تر باشه.
باز هم اگر سوالی بود خوشحال میشم کمکتون کنم.
موفق باشید
به هر حال من کوچیک شما هستم;
و مطمعنا این سیستم رو به زودی زود از شما خواهم خرید.
با احترام.
شما لطف دارید نسبت به ما، به هر حال باز هم اگر سوالی بود خوشحال میشم بیتونم کمکتون کنم.
موفق باشید
ماژول های بانک ملت، پارسیان، پاسارگاد با امکانات زیر برای WHMCS انتشار یافت :
* نصب آسان تنها با آپلود کردن چند فایل
* قابلیت بازگشت وجه به پرداخت کننده در صورت بروز مشکل در هنگام پرداخت
* ارائه Admin panel برای ماژول در قسمت مدیریتی WHMCSبرای مشاهده وضعیت
تراکنش ها، بازگشت و تایید وجه
* ثبت رسید دیجیتالی صادر شده توسط بانک در WHMCS
جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید و یا می توانید با شماره های زیر تماس حاصل کنید :
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون ماژول های بانک سامان و ملی نیز می توانید اینجا را کلیک کنید.
02177620994
02177620995
با تشکر
با سلام،
ماژول اطلاع رسانی توسط SMS با امکانات زیر برای WHMCS توسط شرکت فراسو سامانه پاسارگاد منتشر شد :
*
امکان مشاهده لاگ های اس ام اس های ارسالی از قبیل (سرویس دهنده، تاریخ شمسی ارسال، زمان، متن و...)
*
ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت آنلاین صورتحساب توسط کاربر
*
ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت صورتحساب توسط مدیریت به صورت دستی
*
ارسال شناسه صورتحساب، مبلغ،... به کاربران و مدیران در صورت ایجاد صورتحساب برای کاربران
*
ارسال اخطاریه در صورت عدم پرداخت صورتحساب توسط کاربر ، به کاربر و مدیران
*
ارسال SMS شامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت کنسل شدن صورتحساب کاربر، به مدیران و کاربران
*
ارسال SMS شامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت Refund دادن صورت حساب به کاربران مدیران
*
ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت بازشدن درخواست (Ticket) جدید به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص
*
ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ به درخواست (Ticket) توسط مدیریت، به کاربر و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص
*
ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ کاربر به درخواست (Ticket) به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص
*
امکان ویرایش متن های SMS
*
امکان فعال و یا غیر فعال کردن هر یک از امکانات به دلخواه کاربر
*
امکان مشاهده اطلاعات کلی خط SMS شامل تعداد SMS های باقیمانده، اعتبار،تعداد SMS های دریافتی،قیمت ارسال SMS های فارسی و انگلیسی،آدرس دریافت SMS، شماره خط جهت ارسال SMS
جهت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید و یا با شماره های زیر تماس حاصل کنید :
02177620994
02177620994
با تشکر