پاسخ : لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 7 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SilverScent
خوب شاید ایشون چندین لایسنس لایف تایم خریداری کردند و دارند ماهیانه به فروش میرسونند آیا باید قبلش از شما اجاره کسب کنند ؟
منم یه تعداد لایسنس داشتم به خاطر اینکه خالی نمونه به همین قیمت به همکارا دادم
یه چیز طبیعیه به نظر من
حالا ایشون فروشش به مشتری نهایی هست نه همکار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps247
این لایسنس ها همگی فیک هستند و زمانی به دایرکت ریپورت بشه بسته میشه و 50دلار هزینه باز کردنش هست
دوست عزیز کسی شمارو مجبور نکرده و تفنگ به طرفتون نگرفته که از ما لایسنس تهیه کنید ، فیک هست نخر به همین راحتی
کسانی که مارو میشناسن برامون کافی هست نیازی نداریم که خودمون رو برای شما به اثبات برسونیم
از سری لایسنس ها هنوز موجود هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maddak
از سری لایسنس ها هنوز موجود هست؟
بله
موجود هست اما اگر لایسنستون تمدیدی هست امکان ارائه وجود داره اگر برای یک ماه میخواید متاسفانه قابل ارائه نیست
__________________________________________________ ______________________________________________
با اینکه بارها این نکته رو عرض کردیم متاسفانه برخی از دوستان قدرت درکشون انقدر پایین هست که قدرت درک مطلب رو ندارن ( بعضی از همکارن ، و اشخاص )
من حداقل ۳ ماه نیاز دارم اگه امکانش هست بگین پرداخت کنم. و امشب هم میخوام تحویل بگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maddak
من حداقل ۳ ماه نیاز دارم اگه امکانش هست بگین پرداخت کنم. و امشب هم میخوام تحویل بگیرم
سلام
می تونید از سایت سه ماهه سفارش بزنید
بعد از سفارش از 30 ثانیه تا یک ساعت تایم فعال سازی می باشد
لطفا سفارش رو ارسال کنید چون یک عدد موجود می باشد و ممکنه هست تا زمانی که شما سفارش رو ارسال کنید مشتری دیگری سفارش ارسال کند و شرمنده شما بشیم
موجودی جدید 3 عدد با قیکت 12 تومان ماهانه
سلام
خرید کردم اما کی تحویل می دین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhrimanSefid
سلام
خرید کردم اما کی تحویل می دین؟
روی ای پی که ارسال کردید از قبل لایسنس موجود می باشد و برای همین دایرکت ادمین اجازه ست کردن آی پی رو به ما نمیده لطفا از جایی که قبلا لایسنس تهیه کردین تماس بگیرین و بگین آی پی تون رو آزاد کنن