کی این اتفاقات افتاده ک ما خبر نداریم ؟! :71:
مشکل ایشون استفاده از cloudflare هست و کلا ربطی ب هیچ درگاهی نداره.
درگاه های واسطه هم ب همین سیستم شاپرک متصل هستند. پس اگه مشکلی در درگاه های مستقیم باشه واسطه ها مستثنی نیستن !
نمایش نسخه قابل چاپ
کی این اتفاقات افتاده ک ما خبر نداریم ؟! :71:
مشکل ایشون استفاده از cloudflare هست و کلا ربطی ب هیچ درگاهی نداره.
درگاه های واسطه هم ب همین سیستم شاپرک متصل هستند. پس اگه مشکلی در درگاه های مستقیم باشه واسطه ها مستثنی نیستن !
البته لازم به ذکر هست که تمایم درگاه ها دارای مشکل نیستن . حداقلش اینه که اگر هم باشن نه در یک زمان . به پرداخت ملت و یا درگاه پرداخت پارسیان رو من چند ماه پیش استفاده میکردم اما خب دیگه استفاده نمیکنم بخاطر اینکه کاربران برای پرداخت ، بعضا مشکلاتی داشتن . مشکلاتی از این قبیل : متصل نشدن به درگاه اصلی جهت انجام عملیات پرداخت ، مشکل با برخی از آی پی ها و ... . به نظر من درگاه های واسط قدیمی و نامدار ، حالا که دارن با مجوز و با قدرت بر میگردن ، میتونن انتخاب های خوبی باشن برای کاربران . البته به معایب های این روش واقف هستم اما نباید مزایای اونا رو نسبت به درگاه های پرداخت مستقیم از یاد ببریم ...
جدیدا هم که راه های نوین پرداخت اومدن مثل خودپرداز های آنلاین ( اینطور که شرکت های ارائه دهنده روی اونها اسم گذاشتن !! ) یا مثلا درگاه پرداخت شخصی و از این دست موارد که البته من استفاده نکردم تا الان .
در نهایت در خصوص موضوع کلاد فلیر هم بله ممکنه که مشکل از این مورد باشه . اما خب صرفا موارد زیادی بوده که دوستان استفاده کردن از کلاد فلیر اما خب مشکل خاصی هم براشون پیش نیومده ( البته این مورد به سیاست های شرکت های ارائه دهنده درگاه هم مربوط میشه )
غیر فعال کنید کلود فایر رو ، درگاه ملت اختلالی داشت که حل شد
یکبار برای همیشه خیال خودتون رو با گرفتن درگاه سامان کیش راحت کنید ...