پاسخ : درخواست سرور مجازی مناسب جهت انکود فیلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
سرورمجازی با کیفیت از
آلمان هتزنر میتونم تقدیم کنم با تضمین کیفیت و گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز در صورت نارضایتی ( باذکر دلیل ) :
رم 4 گیگ | سی پی یو 3 کور | هارد 100 گیگ | پورت 1 گیگ | پنل ریبوت ارایه میشود | سیستم عامل انتخابی | هزینه ماهانه 50,000 تومان |
سفارش دهید
بدون نماد !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
پیشنهاد می کنم سرور اختصاصی بگیرید :53:
شما ارائه میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
بدون نماد !
دوست عزیز نماد تضمین 100% کیفیت یا اختصاصی بودن منابع یا پشتیبانی 24 ساعته نیست و هیچ کجای نماد به شما این تضمین رو نمیده !!! بازم اختیار با خودتون هست موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
دوست عزیز نماد تضمین 100% کیفیت یا اختصاصی بودن منابع یا پشتیبانی 24 ساعته نیست و هیچ کجای نماد به شما این تضمین رو نمیده !!! بازم اختیار با خودتون هست موفق باشید
اوکی ، منظور از سه کور یعنی 3 هسته اگر اشتباه نکنم ! فرکانس هر هسته چه میزان هست ؟ منابع اختصاصی هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
شما ارائه میدید؟
نه متاسفانه
ولی چون دستی توی کار انکد دارم بهتون پیشنهاد می کنم سرور اختصاصی حتما با هارد sas یا ssd بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
اوکی ، منظور از سه کور یعنی 3 هسته اگر اشتباه نکنم ! فرکانس هر هسته چه میزان هست ؟ منابع اختصاصی هست ؟
بله هسته هست ! هر هسته 1000 مگاهرتز و منابع اختصاصی هست. حق میدم انتخاب براتون سخت باشه و این هم تقصیر شما نیست !
درود؛
امکان ارائه سرور مخصوص انکود با منابع 100% اختصاصی و فضای SSD از فرانسه مقدور است.
8 گیگ رم کاملا اختصاصی
4 هسته سی پی یو بدون محدودیت - حدود 14 گیگاهرتز
50 گیگابایت فضای SSD پرسرعت
پورت 1000 مگابیت - پهناباند نامحدود
ماهیانه 100.000 تومان.
خرید سرور مجازی
چت آنلاین // ارسال تیکت // ارتباط در تلگرام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
با سلام...
یه سرور مجازی مناسب جهت انکود فیلم میخواستم ، ترجیها هتزنر یا فرانسه ، منابع کاملا اختصاصی ! پشتیبانی 24 ساعته حتی روز های تعطیل ! حتما هاستینگ دارای نماد باشه !
اگر سرویسی هم جهت تست ارائه بدید عالی میشه ! با تشکر.
سلام ،
به چند مگاهرتز پردازنده نیاز دارید؟
اگر عجله در خرید ندارید ، سرور های جدید در حال اضافه شدن به لیست سرور های ویرا هاست هستند
که مدل CPU ها عبارتند از : Intel® Xeon® Processor E5-1650 و Intel® Xeon® Processor E5-2670
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
هتزنر مگه داخل ایران هم دیتاسنتر زده تازگیا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ViraHost.com
سلام ،
به چند مگاهزتر پردازنده نیاز دارید؟
اگر عجله در خرید ندارید ، سرور های جدید در حال اضافه شدن به لیست سرور های ویرا هاست هستند
که مدل CPU ها عبارتند از : Intel® Xeon® Processor E5-1650 و Intel® Xeon® Processor E5-2670
با احترام
درود
حداقل 10000 مگاهرتز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
درود
حداقل 10000 مگاهرتز
سپاس از پاسخ ،
مقدار بالایی هست ، ترجیحا سرور اختصاصی تهیه کنید؛ بسیار از لحاظ کیفی به نفع شما خواهد بود .
با این حال اگر قصد تهیه سرور مجازی دارید ، آیا بصورت متوالی در 24 ساعت از این میزان استفاده خواهید کرد؟
جسارتا اگر تمایل دارید بودجه ای رو که برای تهیه این سرور ( اختصاصی/مجازی ) در نظر گرفتید رو اعلام بفرمایید
که سرویس مناسب رو خدمتتون پیشنهاد کنم .
ارادت