پاسخ : دستورات ارسالی جهت رفع فیلــتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
بنده اگر که رفع فیلــتر نشم کلا سایت رو میبوسم میذارم کنار چون واقعا تو این شرایط وقت تلف کردنه خرج میکنی سایت که بالا میاد آخرشم...
آره دقیقا ، منم نظرم همینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
بنده اگر که رفع فیلــتر نشم کلا سایت رو میبوسم میذارم کنار چون واقعا تو این شرایط وقت تلف کردنه خرج میکنی سایت که بالا میاد آخرشم...
فکر میکنی مسئولین از اینکه شما سایت را ببندی یا کلا نیای نت ناراحت خواهند شد ؟ اونها از خداشونه راه و بهانه ای پیدا کنند کلا نت را که باعث خبررسانی و آگاهی به مردم هست قطع کنند
کلا سایت داری و وبمستری تو ایران سخت هست چون خارجی ها و مخصوصا آمریکایی ها ما را به دلیل ایرانی بودن تحریم کردن و حاضر به سرویس دادن به ایرانی ها نیستند ( البته خوب به حکومت ایران انواع سرویس دهی را جزوه تحریم ها نمیدانند و در حقیقت فقط ملت ایران را تحریم کردن ) تو داخل هم هر سایتی جز اونها که دستمای اون بالای سایت آویزان کردن بقیه همه فیلطر میشن
در مورد رفع فیلطر هم رفع میکنند و اون لینک ها را پاک کنید اطلاع بدید رفع فیلطر خواهند کرد و تجربه رفع فیلطر را داشتیم و مشکلی نبود و اون جمله را برای ما هم فرستاده بودن ولی بعد پاک کردن لینک ها اطلاع دادیم پاک کردیم و هر امری دارید بفرمایید که فرداش رفع فیلطر شده بود سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JAV!D
عجیبه که قبل از مسدود کردن پیام اخطار ارسال نشده ، شاید بخاطر facebook رفع ***** شده دارند از خجالت سایت های ایرانی در میان :D
فیسبوک کجا رفع فی.لتر شده؟!!
- - - Updated - - -
انگار ظاهرا فیسبوک باز میشه بدون اون چیزا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
فیسبوک کجا رفع فی.لتر شده؟!!
- - - Updated - - -
انگار ظاهرا فیسبوک باز میشه بدون اون چیزا
برای من که باز میشه راحت ... دوستان تست بزنید ببنید اوکی هست ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jav!d
برای من که باز میشه راحت ... دوستان تست بزنید ببنید اوکی هست ؟!
درود
برای بعضی isp ها یا مناطق باز میشه!
برای اکثرا اینطور نیست
دوستان امروز چندتا آهنگ اونوری به بنده اعلام کردن و من 400 تا اهنگ پاک کردن ولی نمیدونم چرا پیام دادن که
شما تمایلی به همکاری و حذف موارد مجرمانه ندارید وتنها منتظر اعلام تک تک لینکهای مجرمانه از سوی این واحد می باشید که از عهده این واحد خارج است.
حتی میگن
چنانچه ظرف مدت 24 ساعت آتی ، شخصا کلیه محتواهای مجرمانه برداشته نشود پرونده سایت شما مختومه می گردد و اجازه فعالیت مجدد در فضای مجازی به شما داده نمی شود.
شما میگید چکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
دوستان امروز چندتا آهنگ اونوری به بنده اعلام کردن و من 400 تا اهنگ پاک کردن ولی نمیدونم چرا پیام دادن که
شما تمایلی به همکاری و حذف موارد مجرمانه ندارید وتنها منتظر اعلام تک تک لینکهای مجرمانه از سوی این واحد می باشید که از عهده این واحد خارج است.
حتی میگن
چنانچه ظرف مدت 24 ساعت آتی ، شخصا کلیه محتواهای مجرمانه برداشته نشود پرونده سایت شما مختومه می گردد و اجازه فعالیت مجدد در فضای مجازی به شما داده نمی شود.
شما میگید چکار کنم؟
سلام
پیشنهاد میکنم دوباره سیستم مدیرت مجتوا رو نصب کنی ، فقط چند مطلب جدید روی سایت بالا بیار . تا فعلا رفع ***** بشی ، بگو میخوام مجدد شروع به فعالیت کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
سلام
پیشنهاد میکنم دوباره سیستم مدیرت مجتوا رو نصب کنی ، فقط چند مطلب جدید روی سایت بالا بیار . تا فعلا رفع ***** بشی ، بگو میخوام مجدد شروع به فعالیت کنم .
سلام و ممنون
خب بعد چندتا مطلب بزنم که مشکلی پیش نیاد؟
بنظرتون اگر بعد رفع فیـــلتر دوباره سایت رو با مطالب قبلی بالا بیارم مشکلی پیش نمیاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
سلام و ممنون
خب بعد چندتا مطلب بزنم که مشکلی پیش نیاد؟
بنظرتون اگر بعد رفع فیـــلتر دوباره سایت رو با مطالب قبلی بالا بیارم مشکلی پیش نمیاد؟
.
مطالبی بزن که مشکلی نداشته باشن ، مثلا اهنگ های پاپ داخلی و... که مجاز هستند .
چون دامین رو باز نکنند که همه چیزت از دست میره . سئو ، ورودی گوگل و...
بعد از اون که رفع ***** شدی ، چند روز بعد آخرین بک آپ رو بالا بیار ولی باید دیگه چک کنی ، هر مطلبی که گفتند مشکل داره رو پاک کنی .
معمولا تا چند روز بعد رفع فیتر چک میکنند سایت رو .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
.
مطالبی بزن که مشکلی نداشته باشن ، مثلا اهنگ های پاپ داخلی و... که مجاز هستند .
چون دامین رو باز نکنند که همه چیزت از دست میره . سئو ، ورودی گوگل و...
بعد از اون که رفع ***** شدی ، چند روز بعد آخرین بک آپ رو بالا بیار ولی باید دیگه چک کنی ، هر مطلبی که گفتند مشکل داره رو پاک کنی .
معمولا تا چند روز بعد رفع فیتر چک میکنند سایت رو .
بنظرتون اگر که شمارش صفحات رو حذف کنم بهتر نیست؟
منظورم قسمت پائین سایت هست که شماره صفحات رو نشون میده